MÁGIA

Rezgésszint növelő mágia Buddha segítségével, hogy könnyebben teremthess

Szerző:
Szabó Anna
Ha szeretnél tartósan pozitívan gondolkodni, nem mindig visszaesni egy kis csalódás következtében és mellette arra vágysz, hogy gyorsabban, könnyebben érd el a vágyaidat, teremthesd meg magadnak, amit csak szeretnél, akkor végezd el ezt a rezgésszint emelő mágiát Buddha segítségével!

 

A mai napon különösen megéri elvégezned, ugyanis tízmilliószoros nap, vagyis pont az első Buddha nap van. Ma minden vágy és kívánság tízmilliószoros erővel hat. Vagyis ha ehhez egy varázslatot is párosítasz, ami célzottan arra megy rá, hogy növeld a rezgésszintedet azért, hogy teremthess, szinte garantált lesz a siker! Természetesen bármely más napon is elvégezheted a varázslatot, de akkor is legalább növő hold idején, vagy még jobb, ha telihold napján végzed!

Kellékek

10 fehér vagy még jobb, ha sárgaszínű a gyertya

Buddha szobor vagy kép róla

Fehér virág

Lótusz füstölő

A varázslat menete

Végy rituális fürdőt, szabadulj meg a rajtad levő negatív energiáktól, így semmi sem akadályozhatja majd a sikeres mágiát. Utána a homlokodra bőrbarát filccel rajzold fel az Ohm buddhista jelet és a kézfejeidre.

Könnyebbség lehet, ha teszel be valamilyen buddhista vagy relaxációs zenét. Gyújtsd meg a gyertyákat kör alakban és a füstölőt is. Tedd középre a fehér virágot és a Buddha szobrot.

Tedd össze a kezeidet, mintha imádkoznál. Relaxálj, ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire. Lélegezz mélyeket, tisztulj és nyugodj meg. Mikor készen állsz, kezd mantrázni az Om mani padme hum-ot. Legalább tízszer. Érezd, hogy megnyugszol és hogy egyre erősebb leszel, felébrednek az energiáid.

Utána így szólj Buddhához: „Hatalmas Buddha, ki már megvilágosodtál és nem szenvedsz a karma körétől, segíts magasabb szintre emelkednem, hogy megérthessem azt, amit Te és egyre magasabb és magasabb szellemi szintre fejlődhessek. Emelj fel a magasba melléd, hogy eggyé válljak az Univerzummal és teremtőakaratom ma és mostantól mindennap tízmilliószoros erővel bírjon.”

Ezután köszönd meg neki saját szavaiddal a segítségét és ajánld fel neki a virágot.

Majd ismét kezdj mantrázni. Koncentrálj és képzeld el, ahogy Buddha megjelenik és valóban felemel téged a csillagok közé. Eggyé válsz az Univerzummal, ezáltal végtelen erőre teszel szert és a teremtés onnantól kezdve gyerekjáték lesz neked. Érezd, hogy folyamatosan nő a rezgésszinted.

A varázslat természetesen többször is megismételhető!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL