NAPI HOROSZKÓP - 2022. JUNE 30.
VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 18.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Vízöntő! Kellemes nap elé nézel. Kissé ugyan még bizonytalan vagy, mégis könnyednek, vonzónak, határozottnak látszol ? kedvesed és környezeted szemében egyaránt. A sikertől ? bár nem tartod magad külvilág irányította embernek ? lassan jó kedvre kerekedsz. Ez meglátszik minden tetteden, lépéseden. Most már újra a régi vagy.

HALAK (II. 19. - III. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Halak! Már reggel a fürdőszobában megállapítod, hogy egyszerűen ellenállhatatlan vagy, és e tárgyilagos önértékelés helyes voltát ma többször is próbának veted alá. Kihívó, rámenős, kacér vagy, mindent bedobsz, hogy hódíthass. Magad sem tudod igazán, hogy a sikert szomjazod-e jobban, vagy? Vigyázz, megint a tűzzel játszol!

KOS (III. 19. - IV. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Kos! Ha tegnap az egekben jártál, ma úgy közlekedsz a földön is, mintha szárnyaid lennének. Partneredre úgy nézel fel, akár egy istenre, és még azt is megengednéd neki, hogy fát vágjon a hátadon. Munkádban, cselekedeteidben kiegyensúlyozott vagy, alkotóerőd teljében vagy. Ma élvezet a társaságod, nem parancsolsz, nem kötekedsz.

BIKA (IV. 21. - V. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bika! Azt hihetnéd, hogy egy ilyen sikeres időszakban nincs szükséged a rendszerezésre, hiszen úgyis megy minden, mint a karikacsapás. Nem érdemes elúszni a káoszban, láss hát neki a felszámolásnak! Ne feledd, ez az élet minden területén így van. Minél kevésbé halmozod fel az ügyeket, annál gyorsabban számolhatod fel őket.

IKREK (V. 21. - VI. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Ikrek! Ma megpróbálhatnak befolyásolni és feldühítenek azzal, hogy beleszólnak abba, amiről pedig úgy véled, csak is rád tartozik. Felesleges felbosszantanod magad ezen, hiszen máskor te is szívesen osztogatsz tanácsot másoknak, és keményen, tíz körömmel harcolsz az igazadért. Ne vedd hát okon, ha mások néha ugyanezt teszik.

RÁK (VI. 22. - VII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Rák! Feszülten figyeled saját érzelmi hullámzásaidat. Aggasztanak gondjaid, kivált az, hogy nehezen birkózol meg velük. Már csak a szabad két-három hetet várod, amitől a megoldást reméled. Hiába morfondírozol azonban, ha mindig ugyanúgy jár az agyad, nem jutsz megfelelő válaszhoz. Hallgass meg másokat is, több szem többet lát.

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Oroszlán! Senki sem vitatja az Oroszlán királyi mivoltát, de aki magasan ül, könnyen elvakítja a dicsfény. Az uralkodót elsősorban népe ítéli meg. Ha jóságos, szeretik, ha zsarnok, akkor ármányt szőnek ellene. Te bizonyára igazságosnak érzed magad, de vajon hajlandó vagy-e néha-néha engedni a közakaratnak, ha az nincs ínyedre?

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Szűz! Tőled függ, hogy mit kezdesz ezzel a nappal. Dolgozhatsz is, de tanulásra vagy pihenésre is fordíthatod. Dönts így, vagy úgy, de az estét mindenképpen töltsd családtagjaiddal. Ebben a rohanó világban nagyon kevés idő jut arra, hogy igazán kiélvezzük szeretteink társaságát. Legalább a nyugodtabb napokat szenteld nekik.

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Mérleg! Régóta lemondtál már arról, hogy egy régóta dédelgetett tervedet megvalósítsd. Ma azonban végre felcsillanhat a várva várt reménysugár. Nemcsak anyagi, de erkölcsi támogatásra is számíthatsz, és így talán teljesül kívánságod. Örülsz, mert végre megszabadulhatsz néhány nyomasztó érzéstől, még akár kínos percek árán is.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Skorpió! Sok Skorpió egyszerűen nem tudja levetkőzni túlérzékenységét. Nem tudnak úrrá lenni a külvilág okozta problémákon, és nem tesznek egyebet, mint a sebeiket nyalogatják. Állandó üldözési mániájuk nem hagyja nyugodni őket, így minden percük feszültséggel, izgalommal telik el. Ez a túlfeszítettség mindenütt megjelenik.

NYILAS (XI. 23. - XII. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Nyilas! Partnered szemrehányása, kritikája egész nap elkísér és foglalkoztat. Töprengsz azon, hogy valóban mindent megtettél-e kapcsolatotok érdekében. Szereplési vágyadat, de még inkább uralkodási hajlamaidat egy kicsit visszafoghatnád otthon. Nagy elszánásokkal érkezel haza ? ahol kellemes hírek, szeretetteljes légkör fogad.

BAK (XII. 22. - I. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bak! Olyan vagy, mint a higany. Nincs egy szabad perced. Intézkedsz, és még arra is van időd, hogy környezeted lelki életével törődj. Hiába intenénk az iram csökkentésére, meg se hallanád az ilyen tanácsokat. Ha belepusztulsz is, véghez viszed elhatározásaidat. Ha így égsz a tettvágytól, intézd el mindjárt hivatalos ügyeidet.

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL