NAPI HOROSZKÓP - 2022. JANUARY 17.
VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 18.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Vízöntő! Ma beborul fejed felett az égbolt. Most nehezedre esik, hogy a határidőket betartsd. Azon kívül ideges vagy, és könnyen indulatba jössz. Ezért ne vállalj semmilyen felesleges kockázatot ezen a napon. Csak légy türelmes!

HALAK (II. 19. - III. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Halak! Új kapcsolatod biztatóan alakul, ezzel egyenes arányban hangulatod is javul. Lassanként a mennyekben jársz, de vigyázz: onnan nagyot lehet ám esni. Még nem vagy egészen tisztában az érzéseiddel, ezért viselkedj visszafogottan.

KOS (III. 19. - IV. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Kos! Néha hetek telnek el eseménytelenül, majd hirtelen tengernyi élmény sűrűsödhet össze. Ilyen a mai nap is. Életedben sorsdöntő és boldogító változások várhatók: új állást kínálhatnak fel neked, és választottaddal is révbe érsz.

BIKA (IV. 21. - V. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bika! Vegyél erőt magadon, és láss munkához! Ne tedd kockára kivívott pozíciódat azzal, hogy félrehúzódsz, lemondasz a küzdelemről. Esélyeid egyáltalán nem rosszak, de most hiányzik belőled az aktivitás. Jót tenne egy kis pihenés.

IKREK (V. 21. - VI. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Ikrek! A türelem rózsát, a határozott fellépés pedig babért terem. Siker a munkában, boldogság a szerelemben. Mi kell ennél több? Mégis kezded elveszíteni a hitedet: a sikerek megingatnak, nyugtalansággal töltenek el. Bízz magadban!

RÁK (VI. 22. - VII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Rák! Ma erősen érződnek a csillagok zavaró hatásai. Most egy kissé könnyelműen viselkedsz. Figyelj jobban az egészségedre, és ne terheld túl magad. Pihenni sem ártana. A közlekedésben is óvatosabbnak kellene lenned, mint általában.

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Oroszlán! Használd ki a csillagok kedvező hatását, hogy nyíltan kibeszélhesd magad, vagy bizonyos állandó problémáidra végre megoldást találj. Ennek ellenére pénzügyi téren légy rendkívül óvatos, figyelmes. Hatalmas csapda fenyeget.

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Szűz! Igazán sikeres napnak nézel elébe. Összes reményed teljesülhet ma. A szerelemben nem ismersz lehetetlent, és a szerencsésebb Szüzek most új viszonyt is kezdhetnek. Különösen jól sikerül ez a nap. Jó lenne, ha több ilyen lenne.

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Mérleg! Sikeres nap rajzolódik ki. Elsősorban szakmailag aratsz sikereket: tökéletesen ki tudsz bontakozni, önbizalmad pedig megingathatatlan. Használd ki ezt a rendkívüli konstellációt, hiszen most elérheted végre céljaidat.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Skorpió! Jelentős események előtt állsz. Ragyogó ajánlatot kaphatsz egy olyan állás betöltésére, amelyről mindig is álmodtál. Most mindenben nyerő lehetsz: szerencsejátékban, peres ügyekben, lakásügyletekben, és a szerelemben is.

NYILAS (XI. 23. - XII. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Nyilas! Ma is folytatódik a kellemes periódus. Boldogságod a tetőfokára hág: régi partnered iránt ismét heves szenvedélyt érzel. Örülsz a kikapcsolódásnak és az együttlétnek, mely ismét ráébreszt arra, hogy nem élhettek egymás nélkül.

BAK (XII. 22. - I. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bak! Ma nagyszerű formában vagy! Munkatársaid szinte rád sem ismernek: csillogsz, ragyogsz, intézkedsz. A legnagyobb akadályokat is könnyedén veszed. Ami nem megy, azt kierőszakolod. Kissé azért nem árt, ha visszafogod magad.

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL