NAPI HOROSZKÓP - 2021. APRIL 14.
VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 18.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Vízöntő! A mai afféle dühítő nap. Majdnem sikerül keresztülvinni legújabb ötletedet, majdnem sikerül veszekedés nélkül megúszni a munkahelyi csetepatét, majdnem sikerül kedveseddel elhitetni, hogy minden a rendben van? Sajnos csak majdnem. Nincs más hátra, fújd le az ütközetet, és vonulj vissza!

HALAK (II. 19. - III. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Halak! Kezdeményezésnek, újabb kalandnak nem kedvez a nap. Ezt vedd bölcsen tudomásul, akkor is, ha titkon mást reméltél. Elégedj meg azzal, amit a sors ma nyújt neked. Hiszen ez sem kevés? Valld be, életedben nem egyszer voltál már olyan helyzetben, amikor ajándéknak tekinthetted volna a napot.

KOS (III. 19. - IV. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Kos! Továbbra is magasan ragyog hivatásod szerencsecsillaga. Ma még zavartalanul sütkérezhetsz sikereid fényében, építheted karrieredet. Családi helyzetedben is fontos változás várható, vagy olyan esemény, amely új értelmet adhat életednek. Ez éppúgy lehet valaminek a kezdete, vagy tragikus vége.

BIKA (IV. 21. - V. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bika! Egyik pillanatban táncolni volna kedved, az egekben érzed magad, és minden okod meg van erre. Kimagasló teljesítményeddel átütő sikert aratsz vállalkozásodban. A másik pillanatban minden ok nélkül elszomorodsz, nem látod értelmét a küzdelemnek. Hullámzó kedélyed nyomot hagy munkádban is.

IKREK (V. 21. - VI. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Ikrek! Miért nem ismered el, ha hibát követtél el, hisz ezzel csak tovább súlyosbítod helyzetedet. Tedd félre büszkeségedet, próbáld meg valamelyest kritikusabb szemmel nézni önmagad! Meglátod, környezeted hálásan fogadja majd ezt, önmagad pedig megkímélheted az újabb tévedések következményeitől.

RÁK (VI. 22. - VII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Rák! Ha csábító ajánlatot kapsz, ne bízd a véletlenre. Ne légy könnyelmű, rögzíttesd írásban kívánalmakat. Tudja mindenki, hogy irtózol az ilyesmitől, mégis szánj erre némi időt, megéri. Bármilyen jónak mutatkozik az üzlet, kérj rá biztosítékot. A mai időkben nem szabad lemondani a biztonságról.

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Oroszlán! Ha kimerült vagy, sokkal sötétebbnek látod a világot, mélyebbnek a hullámvölgyeket, mint amilyen valójában. És ezt még fokozod morgásoddal. Környezetedet rettegésben tartod mogorva viselkedéseddel. Pedig ha úrrá leszel rossz kedveden, és otthon felengedsz, kellemes estére számíthatsz.

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Szűz! Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt. Megtartani már nem lesz ilyen könnyű. De ne add fel mindjárt az elején! Ha kitartóan küzdesz, és továbbra is ilyen kedves, magával ragadó maradsz, könnyen elérheted áhított célodat. Csak kitartás kérdése az egész. Az idő pedig neked dolgozik.

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Mérleg! Érzed a közelgő változások szelét, pedig semmi kedved az új dolgokhoz. A régi eseményekről, győzelmekről, veszteségekről nosztalgiázol. Kár volna változtatni bármin, hiszen olyan jól ment minden mostanában. Még szerelmi életed is sikeres és tartós, legalábbis az előző évekhez viszonyítva.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Skorpió! A felmerült problémák mindenképpen átgondolást és értékelést tesznek szükségessé. Nagy a valószínűsége, hogy a háttérben egy személy áll, aki szeretné megzavarni mindennapi életedet. Ideje, hogy neki kezdj a régóta halogatott edzésnek. A kellemes idő kifejezetten csábító a bevezetéshez.

NYILAS (XI. 23. - XII. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Nyilas! Ma sem a munkádban, sem pedig a magánéletedben nem számíthatsz semmilyen jelentős és érdekes eseményre. Nem is baj, végre jó lesz egy kis nyugalom. Legalább marad időd feltöltődni. Használd ki ezt a szélcsendet valamilyen magányos tevékenységre, akár egy kis csendes, otthoni meditálásra.

BAK (XII. 22. - I. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bak! Ma kedveznek a csillagok a szerelemeseknek. Kár lenne kihagyni a lehetőséget! Természetesen ez az érzelmi életre ugyanolyan mélységben igaz. Baráti, családi kapcsolataink elmélyítésében legalább olyan eredményesek lehetünk. Tüdő, gyomor, bélpanaszok enyhülésére is számíthatsz ezen a napon.

OLVASS TOVÁBB!

KÖZÉRZET

9 egyszerű és hatékony tipp, amely segíthet a gyomorégés megszüntetésében

Gyomorégés akkor történik, ha a nyelőcső alsó záróizma elégtelenül működik, így a gyomorsav bekerül a nyelőcsőbe és égő érzést okoz a mellkas tájékon. Ha ritkán fordul elő nincs gond, de ha hetente többször tapasztalod, fordulj orvoshoz. Addig is itt van néhány tipp, amely segíthet a gyomorégés megelőzésében!

EZOTÉRIAIsten kopogtat az ajtódon! - Felemelkedett mester üzenete

Talán nem hallod, nem veszed észre, de maga a Teremtő próbál megközelíteni téged.

FÉSZEKÍgy lesz jól eltalált kiegészítőkkel elbűvölő az otthonod

Az otthonát mindenki igyekszik úgy kialakítani és berendezni, hogy az tökéletes legyen a pihenés és a feltöltődés szempontjából. Első körben meg kell találnunk álmaink otthonát, ami valljuk be, nem egyszerű feladat, hiszen nem csak az anyagiak lehetnek jelentős befolyással a választásunkra, de számos egyéb szempont is, úgy mint az ingatlan állapota kívül- belül, az elhelyezkedése, a megközelíthetősége, vagy akár a szomszédok. Amikor már meg van a házhoz, lakáshoz a kulcsunk, jobb esetben egyből jöhet a bútorok beszerzése, rosszabb esetben az ingatlan felújítása. Az üres ház, lakás otthonná „varázsolásának” egyik legfontosabb feltétele, hogy minden szobába, helyiségbe megtaláljuk a tökéletes fal színeket. Amikor ezekről döntünk, jó, ha már előttünk van a berendezési tárgyak stílusa, és színe is, hiszen csak ezek együttesével lehet elérni a tökéletes összképet és harmóniát!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL