NAPI HOROSZKÓP - 2022. SEPTEMBER 25.
VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 18.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Vízöntő! Azt hihetnéd, te is csak egy vagy a sok-sok ember közül, akinek kínzó aggodalmai vannak. Tévedsz. Nem vagy egyedül. Sokat segíthet ezen egy társ, akivel mindent megbeszélhetsz. Ne fojtsd magadba a bánatodat.

HALAK (II. 19. - III. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Halak! Légy óvatos a mai napon, hiszen előfordulhat, hogy figyelmetlenségből adódóan megkárosíthatsz valamit, vagy valakit. Zavart állapotod talán annak köszönhető, hogy valaki alaposan összekuszálta körülötted a szálakat.

KOS (III. 19. - IV. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Kos! Vigyázz érzékszerveidre, különösen a szemedre, ma ugyanis az általánosnál sokkal érzékenyebbek, ezen szerveid. Ennek köszönhetően látásod, hallásod, szaglásod sokkal kifinomultabb lehet, így könnyebben tudsz bármit alkotni ezek segítségével.

BIKA (IV. 21. - V. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bika! Nem szereted a konfliktusokat, és ha lehet, inkább elkerülöd őket, vagy adott esetben hajlandó vagy elfogadni az igazságtalanságot is, mintsem ütközz valakivel. Ez azért nem a legjobb megoldás, mert sajnos így önmagadat rombolod gátlásaiddal.

IKREK (V. 21. - VI. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Ikrek! Légy egy kicsit körültekintőbb mostanában. Elég gyakran fordul elő veled, hogy hirtelen felindulásból hol ebbe, hol abba kapsz bele, miközben elfelejted, valójában mit is akartál csinálni. Ülj le néhány percre, mielőtt belefogsz valamibe.

RÁK (VI. 22. - VII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Rák! Nagyon nagy szeretet igény tombol most benned és annak a vágya is egyúttal, hogy te is sok-sok szeretetet adhass. Ez mindaddig nagyon jól működik, amíg nem válasz túlzottan akaratossá és féltékennyé.

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Oroszlán! Nagyon szeretnél kitörni egyfajta megszokott irányból, hisz ez az időszak számodra a teljes átalakulás, változások időszaka. Jelszód: mindent, vagy semmit. Most úgy érezheted, gyökeres változtatásokra lesz szükséged, hogy tovább léphess.

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Szűz! Vigyáznod kell arra, hogy mikor hogyan reagálsz bizonyos dolgokra. Előfordulhat, hogy akaratlanul is, de megbántasz másokat csípős modoroddal. Próbálj egy kicsit körültekintőbb lenni és akkor nem lesz semmi gond.

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Mérleg! Ne akarj egyszerre túl sokat. Kis lépésenként haladj előre, így sokkal biztosabban eléred a kitűzött célt. Ha túl magasra teszed a mércét, lehetetlennek fog tűnni, elérni vágyaidat. Ha lassabban haladsz, azonban sokkal hatékonyabb lehetsz.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Skorpió! Eljött a pillanat, amikor biztossá válik, hogy jó fába vágtad-e a fejszédet. Nagy valószínűséggel igen lesz a válasz. Hosszútávra megalapozhatod jövődet ezzel a befektetéseddel.

NYILAS (XI. 23. - XII. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Nyilas! Borzasztóan kuszának érzed most a magánéleted. Teljesen össze vagy zavarodva, érzelmeid kavarognak benned. Nehezen tudsz elszakadni egy gondolattól, mely szinte minden pillanatodat leköti.

BAK (XII. 22. - I. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bak! Új tapasztalatokat szerzel ezekben a napokban, melyek igen hasznossá válhatnak még a későbbiekben. Igyekezz nem megfeledkezni az utóbbi időszak tanulságairól és próbáld a saját javadra fordítani, amit most megtanultál.

OLVASS TOVÁBB!

EZOTÉRIA

Mit jósol neked az őszre a világ egyik leghíresebb boszorkánya? – Merga Bien próféciája!

Merga Bien a 17. században élt jómódú német asszony volt, akit boszorkányság vádjával végeztek ki. Az őszi időszak a halálának ideje, így megelevenedik a szelleme azért, hogy jóslatot mondhasson neked akár a szerelmi életedet vagy a pénzügyeidet illetően. Ha készen állsz rá, akkor felfedi előtted a nagy titkot, hogy mégis mire számíthatsz a hűvös napokon.

REJTÉLY-MISZTIKAIdőhurkokkal és szellemekkel zsúfolt hegyek - 7 misztikus hegy megoldatlan rejtélyekkel megspékelve

Mit szólnál, ha kirándulás közben egy másik dimenzióban vagy a hegy másik végén kötnél ki úgy, hogy nem emlékszel? Vagy ha mondjuk fejetlen testekre bukkannál? Netán olyan emberekbe, akikről később megtudod, hogy szellemek? Döbbenetes ez a világ, miket tud produkálni, mint amilyen meglepő ez a 7 misztikus hegy a maga sötét és megoldatlan rejtélyeivel.

SZÁMMISZTIKAHogyan hat rád az Életkor Számod? - Tudd meg, hogyan befolyásolja az év hátralévő részét!

Az Életkor szám általában megmutatja az attitűdödet, a dolgokhoz való megközelítési módodat, az energia szintedet és a biztonságérzetedet – vagy annak hiányát. Tehát olyan dolgokat befolyásol, amelyek megmutatják, hogyan küzdesz meg mindazzal, amit a többi ciklus hoz felszínre. Az eredmény pozitív és negatív is lehet, ez a Személyes Évedtől és az Esszencia ciklusodtól is függ.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL