ANGYALISKOLA

6 tudnivaló Halottak Napjával kapcsolatban a Halál Angyalától

Közeleg Halloween, vagyis az ősi Samhain ideje és a Halottak Napja. Az emberek gyászba borulnak, a szellemvilág átjárói pedig megnyílnak, hogy a szellemek szabadon járhassanak-kelhessenek. Éppen ezért van néhány dolog, amire érdemes odafigyelni a sajátunk és szeretteink biztonsága érdekében. Azrael, a Halál Angyala, megosztja veled azt a 6 tudnivalót, amivel megelőzheted a kellemetlenséget, és amelynek segítségével békében és biztonságban telhetnek a napjaid.

Azrael neve azt jelenti:„Isten segítsége". Legfőbb feladata, hogy segítsen az emberi lelkeknek, hogy haláluk után eljussanak a Mennyekbe. Megvigasztalja a haldoklókat, majd segíti a beilleszkedésüket a másvilágon. De az élő rokonok megvigasztalására és gyászuk enyhítésére. Oldja az olyan érzéseket, mint a kétségbeesés, reménytelenség, bűntudat magányosság és megbánás.

Emlékezz meg elhunytaidról!

Azt gondolnád magától értetődő. Pedig nem. Vannak, akik nem szívesen gondolnak elhunyt szeretteikre, mert túlságosan hiányoznak nekik, vagy mert nem voltak jóban. Mindenesetre számukra a Halottak Napja ugyanolyan nap, mint a többi. De ez nem helyes. Ilyenkor igenis úgy illik, hogy megtiszteljük elhunyt szeretteinket, gyertyát gyújtunk értük és megemlékezünk róluk. Így a lélek is boldog lesz, megnyugszik, mert tudja, hogy gondolnak rá és a te lelked sem fog háborogni. Elhiheted, előbb-utóbb háborogni fog. Nem csak az élőkről, a holtakról is gondoskodnod kell!
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL