Hozzávalók
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csésze zsemlemorzsa
- 1/2 csésze parmezán
- 1 teáskanál bazsalikom
- 1/2 teáskanál fekete bors
- 6 db fél csirkemell
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra, a serpenyőbe pedig öntsd bele az olajat, majd dobd rá a fokhagymát, és dinszteld meg egy kicsit. Keverd össze a zsemlemorzsát a reszelt parmezán sajttal, a bazsalikommal és a borssal, és tedd félre. Tedd a csirkemelleket a fokhagymás olajba, majd forgasd meg a zsemlemorzsás keverékben. Helyezd őket egyesével egy tepsire, és szórd rá a maradék keveréket. Süsd kb. 30 percig, egészen addig, amíg aranyszínű nem lesz.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK