KÖZÉRZET

Az 5 legfontosabb dolog, amit az energiagyógyítás adhat számodra

Mit is értünk energiagyógyítás alatt? Hallottál már róla, de ha éppen erről beszél neked valaki, csak vakon bólogatsz, hiszen nem tudod mit is jelent pontosan. A lényege, hogy amikor érzelmi trauma ér, az nyomot hagy a testedben, az energiarendszeredben. Az érzelmi gondolat valósággá válhat, mely túlterheltséget, szorongást, rákot vagy valamilyen krónikus betegséget okozhat.

Alapjában véve igaz, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van. Az érzelmi nehézség, trauma mindenkinek mást jelent, lelkünktől függ, hogy mi okoz traumát nekünk. Íme, az 5 legfontosabb dolog, melyet az energiagyógyítással nyerhetsz:

.

 

 

1. Tudatosság

Tiszta lappal születtünk, a mi kezünkben van az ecset, mellyel történetünket írjuk, felállítjuk hitrendszerünket és félelmeinket. Ahogy a gyermeki lélek fejlődik „megállapodást” köt más lelkekkel, amelyek gondolataikat, érzéseiket és cselekedeteiket formálják. Az emberek alapvetően csak akkor kezdik el keresni a tudatosságot, ha életük mélypontra kerül. Az energiagyógyászattal azonban helyére kerülhetnek a kirakós darabkái, és végre tudatosan alakíthatod az életedet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL