Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Az 5 legfontosabb dolog, amit az energiagyógyítás adhat számodra

Szerző:
Szabó Anna
Mit is értünk energiagyógyítás alatt? Hallottál már róla, de ha éppen erről beszél neked valaki, csak vakon bólogatsz, hiszen nem tudod mit is jelent pontosan. A lényege, hogy amikor érzelmi trauma ér, az nyomot hagy a testedben, az energiarendszeredben. Az érzelmi gondolat valósággá válhat, mely túlterheltséget, szorongást, rákot vagy valamilyen krónikus betegséget okozhat.

Alapjában véve igaz, hogy a gondolatoknak teremtő ereje van. Az érzelmi nehézség, trauma mindenkinek mást jelent, lelkünktől függ, hogy mi okoz traumát nekünk. Íme, az 5 legfontosabb dolog, melyet az energiagyógyítással nyerhetsz:

.

 

 

1. Tudatosság

Tiszta lappal születtünk, a mi kezünkben van az ecset, mellyel történetünket írjuk, felállítjuk hitrendszerünket és félelmeinket. Ahogy a gyermeki lélek fejlődik „megállapodást” köt más lelkekkel, amelyek gondolataikat, érzéseiket és cselekedeteiket formálják. Az emberek alapvetően csak akkor kezdik el keresni a tudatosságot, ha életük mélypontra kerül. Az energiagyógyászattal azonban helyére kerülhetnek a kirakós darabkái, és végre tudatosan alakíthatod az életedet.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL