REJTÉLY-MISZTIKA

5 valóban megtörtént paranormális esemény, amelynek még a rendőrség is szemtanúja volt

Ez már azért több mint bizonyíték, nem igaz? Rendőrök, akik a saját szemükkel láttak szellemeket, démonokat, láthatatlan és megmagyarázhatatlan eseményeket. Több száz oldalas hivatalos dokumentumok születtek egyes esetekről, amikor csak vizsgálódtak, de megmagyarázni semmit sem tudtak. Mert a paranormális bűntettek és bántalmazásuk már nem az ő asztaluk. Hoztunk 5 ilyen valóban megtörtént paranormális esemény-csemegét!

{KEPGALERIA}

Ördögi erők háza

Maurice "Frenchy" Theriault-nak nehéz gyermekkora volt, miután sokáig bántalmazta az apja és egy szörnyű eseményen tanúja volt a családi istállóban. Az esemény soha nem lett teljesen megmagyarázva, - így mi sem mondhatjuk mi a jó fene történhetett - de az biztos, hogy Frenchy-nek borzalmas dolgokban volt része, különösen a most következő esemény tanúsága szerint...
Ahogy idősebb lett, Frenchy furcsa képességeket észlelt magában, például, hogyan olyan dolgokat tudott, amiket más nem, és emberfeletti erővel rendelkezett.
Később Frenchy Warrenben, Massachusetts-ben telepedett le. 1985-ben megházasodott és feleségével a Warren-i farmon éltek. Ám a Theriault háztartásban nem volt minden kóser. Gyakran kezdett magától vérezni a ház és fura hangokat hallottak, illetve gyorsan fel- majd eltűnő árnyakat láttak. Emellett a farmon néha minden ok nélkül tűz ütött ki, és végül Frenchy a helyi seriff segítségét kérte, aki persze nemigen tudott mit kezdeni a helyzettel.
Majd egyszer Frenchy a ház egyik szobájában tartózkodott, majd, mint aki teleportálódott, átkerült a felesége egyik szobájába. A feleség szó szerint üldözte, mert a férfi állandóan másik szobában bukkant fel. A poén az, hogy Frenchy visszatért az eredeti helységben, ott ücsörgött és a felesége sírva rimánkodott, hogy ugyan hagyja már abba. De Frenchy állította, hogy ő ugyan nem teleportálódgatott…
Gyakran megesett ez a dolog, és ennek egyszer még a helyi hatóságok is a szemtanúi voltak.
Végül, Ed és Lorraine Warrent hívták segítségül, és t Robert McKenna püspököt. Ed Warren majdnem meghalt az ördögűzés idején, de a végén csak sikerült. Frenchy gondjai azonban folytatódtak, és végül letartóztatták egy kiskorú szexuális zaklatása miatt. Hogy ez is honnan jött neki?

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL