Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 módszer, aminek segítségével kapcsolatba léphetsz a szellemvilággal

Szerző:
Szabó Anna
Erős késztetést érzel, hogy kapcsolatot létesítsz a szellemvilággal? Van valaki, akivel szeretnél szót váltani? Vagy valamiért úgy érzed, hogy neked a szellem nyújtotta segítségre, támogatásra, útmutatásra lenne szükséged, amit képes adni a túlvilágról? Akkor van számodra 5 módszer, amelynek segítségével elérheted a vágyadat!

 

Már a görög és római jósnők is táncoltattak háromlábú asztalokat, és azok mozgásából jósoltak. Az újkori szellemidézés születésének hely New York, mikor is 1848-ban két testvér, a 12 és 15 éves Kate és Margaret Fox elegyedett beszélgetésbe egy szellemmel, a kopogtatós módszerrel.

Figyelmeztetés: Minden szellemekkel kommunikálós művelet előtt el kell végezned egy kis rituálét, avagy mondanod kell egy imát, amivel utat nyithatsz a szellemeknek egy kapun keresztül, hogy tudjanak neked válaszolni. De utána egy másik művelettel be is kell tudnod csukni ezt a kaput, hogy ne maradjon itt az, aki meghívtál vagy bárki más, hívatlan vendég. Nem véletlenül mondják, hogy a szellemidézéshez mindig kell egy médium is.

{KEPGALERIA}

1. Ouija tábla

Ez egy nagyon régi és népszerűmódja annak, hogy kapcsolatba lépj a szellemvilággal. Angolszász elnevezése a quija vagy ouija. A tábla nagyjából 30 x 45 centis, a betűk abc-rendben, kissé ívesen helyezkednek el rajta, a számok egytől tízig, az „igen” és a „nem” szó, valamint legtöbbször egy búcsúszó is. Tartozik hozzá egy háromszög alakú mutató (planchette), amire kezünket ráhelyezve ez mutatja meg a választ. Amikor felteszünk egy kérdést, a kezünket lágyan a planchette-re helyezzük és engedjük, hogy a szellemek mozgassák betűről betűre. Eldöntendő kérdésnél a tábla igennel vagy nemmel válaszol, és néha egyáltalán nem ad választ. Ha többen készültök szellemet idézni, először mindig egy ember kérdezhet, utána az óramutató járásának irányában szokás haladni a tábla körül. Egynél több szellemmel is kapcsolatot lehet teremteni, de egyszerre csak egyel teremts kapcsolatot, és mindig kérdezd meg a nevét az elején.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL