MÁGIA

Varázslat a szerencsés kimenetelű állásinterjúért

Szerző:
Szabó Anna
Állásinterjú előtt állsz? Vagy rendszeresen járkálsz rájuk, de sehogy sem akar összejönni a munka? Told meg egy kis varázslattal a dolgot! Nem biztos, hogy mindig veled van a baj, néha egészen apró dolgokon csúszik el az interjú vagy olyanon, ami felett egyébként sincs befolyásunk. Attól még nagyon is tehetséges, értékes és jó munkaerő vagy. Talán egy kis szerencsével, kis hátszéllel gyorsabban sikerül célba érned!

 

Ezzel a varázslattal olyan mágikus burkot vonsz magad köré, amivel szinte ellenállhatatlannak fogsz tűnni az interjúztató, a leendő főnököd szemében. Olyan szerencsét ad neked, ami által képességeid még inkább kitűnnek a másik fél szemében. Ezzel a varázslattal egyáltalán nem befolyásolsz másokat, csak téged tesz különösen kelendővé, sugárzóvá, ami által nagyobb eséllyel kaphatsz munkát. Annyi alkalommal végzed el, ahányszor csak szeretnéd, akár minden állásinterjú előtt.

Kellékek

3 zöld gyertya

Bazsalikom füstölő

Forró víz

Kisebb lábas

Fahéj

Szerecsendió

Szegfűszeg

Gyömbér

 

A varázslat menete

A varázslatot egy nappal az interjú előtt végezd, lehetőség szerint az esti órákban. Legyen minden szükséges eszköz az oltárodon. Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt. Előbb vizualizáld a célodat, képzeld el részletesen, hogy elmész az interjúra, ahol remekelni fogsz, szinte beléd szeretnek, a főnök téged akar és megkapod a munkát. Képzelj magad köré egy aranyló, fénylő burkot, ami kapcsolódik a koronacsakrádhoz és szerencsével ruház fel. Miután kellően felkészültél lélekben, a forró vízbe rakd bele a növényi származékokat e szavakkal és egymás után háromszor: „Fahéj gyömbér, szerecsendió, készen van már a folyékony szerencse, amely kihozza belőlem a legtöbbet. Fényes szerencse övezi aurámat, mely ellenállhatatlanná tesz leendő munkaadóm szemében. Érzem már a sikert a zsebemben.”

Ezután nincs más dolgod, mint egy részét hozzáönteni a fürdővizedhez vagy zuhanyozásnál fürdeni vele, és reggel minimum a kezeidet és az arcodat megmosni vele. Próbáld úgy csinálni, hogy megszáradhasson rajtad és csak minimálisan törölgesd meg magad, ha van rá lehetőség. Közben végig gondolj arra, hogy szó szerint bearanyozod és szerencsével ruházod fel magad. De ne magára az interjúra gondolj, ne stresszelj rá, fürdés közben sem, teljesen el kell engedd. Egyszerűen érezd, hogy szerencsés, boldog és elégedett vagy. Ezt kell sugallnod az Univerzumnak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL