LELKIPATIKA

Telepatikus szeretetterápia - Küldj szeretetet annak, aki fontos neked!

Szerző:
Szabó Anna
Az életben teljesen természetes az, hogy olykor a kapcsolataidban problémák merülnek fel. Néha gondok adódhatnak a baráti vagy épp a szerelmi kapcsolatok terén, és olyan eset is lehetséges, amikor önmagad ostorozod és hibáztatod. Az ilyen helyzetek különösen frusztrálóak lehetnek, ha a másik fél közel áll hozzád. Ha pedig saját magaddal van gondod, kifejezetten romboló érzés. 

Amikor nem szereted eléggé önmagad, akkor az a mindennapi életedre is káros hatással van, de a másokkal való kapcsolatod is megromolhat, és olykor még az egészségedre is kihatással lehet.

Megoldás: telepatikus szeretetterápia

A telepatikus szeretetterápia hasznosnak bizonyulhat ezekben az esetekben. Ez az igen egyszerű, de nagyon is hatásos technika lehetővé teszi számodra, hogy szeretetet közvetíts mások, de akár önmagad felé is. Tudatalatti szinten működik, amely lehetővé teszi, hogy ne tudatosan cselekedj. Jelentős hatással van a másokkal való kapcsolataidra, és elősegíti a belső éned gyógyulását.

Így csináld

Ha szeretetet szeretnél közvetíteni másoknak, akkor nyugodt állapotba kell kerülnöd. Függetlenül attól, hogy ülsz, vagy éppen fekszel, gondoskodnod kell arról, hogy kényelmesen helyezkedj el és nyugodt lehess. Amint lelassul a légzésed, hangolódj rá arra a személyre, akinek szeretnél szeretetet küldeni. Ne hagyd, hogy bármilyen más gondolat elvonja a figyelmedet. Csak koncentrálj az adott személyre és arra, hogy szeretetet küldesz. Győződj meg arról, hogy a szeretet, amit továbbítani akarsz önzetlen és szelíd.

Érzéseket azonban ne erőltess rá másokra görcsösen. Azt kell érezned, hogy a szeretet, amit nyújtani akarsz, mások számára egy választás legyen, az illető elfogadhatja, ha úgy akarja. Amikor készen állsz és felkészültél, összpontosíts az illetőre. Nem kell látnod, hol van, mit csinál éppen, csak koncentrálj rá. Elég, ha magad elé képzeled.

Gondolj arra, mennyire szereted ezt a személyt, így még inkább felerősödik a benned lévő szeretet. Sokféleképpen érezheted magad. Talán túl intenzíven is megéled a dolgokat, de mindez ne törje meg a koncentrációdat.

Képzeld el ezt a szeretetet úgy, mint az energia egy olyan formáját, amely belőled a másik személy felé áramlik. Hagyd, hogy ez az energia kiáradjon a szívedből. Fontos, hogy érezd át magát a terápiát. Érezned kell, hogy a célszemély is érzi a belőled áradó szeretetet. Néha az illető megpróbál ellenállni ennek a szeretetnek. Ha ilyesmit tapasztalsz, állítsd le a terápiát, és próbálkozz majd újra.

Mennyi időt vesz igénybe?

Ez a fajta telepatikus terápia tizenöt perc és egy óra közötti időtartamot ölelhet fel, ez az ideális. Érdemes rendszeresen elvégezni, így erősebb kötelék alakul ki a célszeméllyel. A túl sok szeretet azonban meg is fojthat, ezért tudnod kell, mikor érdemes abbahagyni vagy éppen csökkenteni a terápián.

Előbb magadat szeresd!

Ha önmagadat szeretnéd kissé jobban szeretni, máris nekikezdhetsz a terápiának. A legjobb ugyanis az, ha először önmagadat tanulod meg szeretni, mielőtt mások felé szeretnél szeretetet sugározni. Ha a célszemély éppen elutasítja a szeretetet, ne add fel, ehelyett inkább áramoltasd önmagad felé a szeretetet. Hagyd, hogy betöltsön ez az érzés. Áramoljon át rajtad, így gyógyul a lelked.

Lehetséges, hogy először kissé soknak érezheted ezt. Az önszeretet ugyanis erőteljes energia, ám ne ess pánikba és ne törd meg a koncentrációt, engedd, hogy ez az önszeretet melengesse a lelked. Fogadd örömmel, és érezd, hogy felfrissülsz ettől az energiától. Ahogy folyamatosan gyakorolod ezt a terápiát önmagadon, képes leszel egyre könnyebben magadra irányítani ezt a szeretetet, ahelyett, hogy először másokkal akarnád megosztani görcsösen.

Mindenekelőtt képes leszel megtanulni, hogyan szeresd önmagad jobban, és hogyan kezeld jobban azt, aki vagy. Egyfajta pozitív változást tapasztalsz majd, mert magabiztosabb leszel és lelkileg is erősödsz.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL