LELKIPATIKA

Használd ki a mai napot és kívánj, mert a mesterszámok akcióba léptek!

Szerző:
Szabó Anna
Mint bizonyára neked is feltűnt, ma 11. hó 22-e van, vagyis spirituális körökben jól felismerhető ez a tény, hogy dupla mesterszámos nap van, ami felér akár egy Tízmilliószoros nap erejével! Éppen ezért emlékeztetünk téged rá, hogy le ne maradj róla és mond el este lefekvés vagy a gyertya fénye előtt a kívánságaidat, gondolj erősen vágyaidra, mert a mai nappal megteremtheted őket!

 

Mint azt már tudjuk, a számok is rendelkeznek rezgésszámmal és a mesterszámok köztük a legerősebbek.

Korábbi cikkeinkből kiderült, hogy a 11-es, az isteni nagyságot, energiát, győzelmet, a mágiát és az erőt jelenti. A Tizenegy a 10+1 szintézise, és az új ciklust jelenti magasabb síkon, és aminek kivitelezése az előző 1-10-ig tartó ciklusban megszerzett erő, szeretet, bölcsesség, uralom saját vágyaink feletti hatalmával érhető el.

A 11 egy aktiváló kód, ami közvetlenül a Felsőbb Énünkhöz kapcsol bennünket és segíti a fejlődésünket.

 

Mit jelent a 22?

Ez a szám két darab 2-es szintéziséből áll elő. A 2-es szám jelentése a pitagoraszi számmisztika szerint a "egység helyett a kétség". Ezért is jelenti a tudatlan erőt, az álomvilágot és a vágyakat.

A benne rejlő feladat, hogy stabil talajt találjunk a lábunk alatt, hogy megtanuljunk megbízni önmagunkban és a gondviselésében. A 2-es alapvető problémája, hogy állandó visszaigazolást keres a világból, mivel álladóan kétségek gyötrik. Társakra van szüksége, de egyedül is meg kell tudnia állnia a lábán. A 22-es szám akkor válhat igazi mesterszámmá, ha tökéletes magabiztossággal él.  A 2+2= 4-es szám a mindennapi élet dolgai között való stabil eligazodást, praktikus, gyakorlatias gondolkodást jelent. A  22=4, a Császár lapja, a bölcs, de erőskezű uralkodó lapja a Tarotban.

Ez a szám az, képes a földi tisztátalanságot arannyá változtatni. Szimbolizálja a beavatás 22 stációját, mivel Shin héber betű a megfelelője, aminek jelentése Tűz, vagyis a Szellem alkotó tüze. A Tűz, amivel Krisztus, a felsőbbrendű ÉN bennünket keresztel és beavat az életbe.

Akinek ez a szám szerepel a születési képletében, vagy kiszámított névszámai között, tudnia kell, hogy nem véletlenül kapta ezt a feladatot, hanem azért, hogy tudatosan megélje azt. A 22-es szám egy olyan sorsot hordoz, amely a kétségeken át elvezet a bölcsességbe vagyis a megvilágosodás irányába és Császár lesz belőle, aki a lét teljes magabiztosságával uralkodik saját életén, úgy, hogy életének mestere. A 22-esek sokszor zsenik, akár csak a 11-esek. Nagyfokú realitás, merészség, nagyvonalúság, hazaszeretet, idealizmus, jellemszilárdság, szakértelem, hatalmas koncentrációs készség párosul hozzájuk, ugyanis ezek nélkül csupán egyszerű bolondok lennének.

Lényegében a két mesterszám isteni szám kapu az Univerzumhoz, a Felsőbb Énünkhöz, Istenhez. Éppen ezért ma, amikor az Univerzum megnyitja kapuit és ontja magából tiszta energiáját, amit ma teszel vagy mondasz az teremtő erővel bír!

Mit tehetsz a mai napon?

 

  • Végezz olyan rituálét, ami a céljaidnak megfelel, mert ma minden mágia és szertartás extra erős és hatásos lesz
  • Írd le a kívánságaidat egy papírra és őrizd meg
  • Koncentrálj a vágyaidra, vizualizáld őket
  • Imádkozz az égiekhez és kérd az angyalok segítségét céljaid elérésnek érdekében

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL