Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

3 jó tanács, hogy még sikeresebben tudj teremteni

Szerző:
Szabó Anna
Céljaid eléréséhez számos technika létezik, lehet, hogy egyiket-másikat sikeresen alkalmazod is. Ha azonban úgy érzed, hogy néha félrecsúsznak a dolgok, fogadd meg a következő tanácsokat, és meglátod, máris sikeresebben tudsz teremteni.  

Vállalj felelősséget!

Ha gyakorlott teremtő vagy, akkor tudod, hogy a legelső dolog annak megállapítása, hogy hol tartasz éppen most. Lehet, hogy ezt már megtetted, azonban van még egy sarkalatos pontja a sikeres teremtésnek, ez pedig a felelősségvállalás. A saját életedért, és azért a helyzetért, amiben éppen vagy. Ha azt gondolod, hogy a kialakult élethelyzet másnak a hibája, akkor hiába alkalmazod a technikát kitartóan, nem, vagy csak nagyon sokára fogod elérni a célodat. Ha hiszel a Vonzás Törvényében, akkor tudod, hogy minden, ami az életedben van, azt te idézted elő, akár tudat alatt, akár tudatosan. Ha ezt valóban el is fogadod, akkor valóban tudod, hogy mindenért tiéd a felelősség.  

Ám nem csak emiatt érdemes felvállalnod szerepedet a dolgok alakulásában, hanem amiatt is, mert ha valamit te hoztál létre, akkor te is tudod megváltoztatni, de ha azt gondolod, hogy más a hibás, akkor a megoldást is mástól várod, így az vagy megtörténik, vagy nem. A felelősségvállalás nem azt jelenti, hogy magadat hibáztatod, hanem azt, hogy elismered, te alakítottad így az adott helyzetet, és innentől kezdve csak a megoldásra fókuszálsz.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL