KÖZÉRZET

4 meglepő módszer, amivel könnyen megszabadulhatsz a depressziótól

Szerző:
Szabó Anna
Egy olyan világban, ahol a technológia lehetővé teszi számunkra, hogy a világ bármely pontján lévő emberrel képesek vagyunk kommunikálni, paradox módon egyre többen érzik magukat magányosnak, és egyre többen hajlamosak a depresszióra, főként a nők körében. És ha nem kezelik időben, a betegség igencsak nagy méreteket ölthet. Ám van 4 meglepő módszer, amivel meg lehet szabadulni tőle.

Bár van olyan gyógyszer, mely képes enyhíteni a depresszió tüneteit, ezek a tabletták csak szomatikus szinten kezelik a betegséget, és nem az elsődleges pszichológiai okot szüntetik meg, mely az adott állapothoz vezetett. Idővel pedig az antidepresszánsok hatástalanokká válnak, mert a test immunis lesz rájuk, ugyanakkor kialakul a függőség állapota. A titok nyitja tehát nem más, mint az, hogy felfedjük azokat a pszichikai okokat, melyek felelősek a depresszió kialakulásárét, és amelyek nagyon jól el vannak rejtve a tudatalattiban. Miután azonosítottuk a belső stresszforrást, több technika is létezik, melyek nagyon hatékonynak bizonyultak, és segítségükkel perceken belül le tudjuk vezetni érzelmileg ezt a feszültséget. Íme, néhány magatartásforma, melyek beiktatásával könnyen elérheted a várva várt hatást.

  1. Ha sétálsz az utcán, próbálj a házak, épületek tetejére koncentrálni úgy, hogy a fejedet egy kicsit döntsd hátra. Természetesen mindezt úgy csináld, hogy közben ne veszítsd el a térérzékelésedet és az egyensúlyodat, illetve figyelj a lábad elé is, nehogy akkorát ess, mint a nagykabát.
  2. Állj meg egy rövid időre, és figyelmedet irányítsd egyetlen pontra, mely kb. 70 cm-es távolságra van tőled – a járdán, vagy a padlón. Ez a pont a te szimbolikus problémád, amellyel szembesülnöd kell. Tekints tehát rá felülről, és nézd meg, hogyan érzékeled ott fent a dolgokat. Ezután hajlítsd be a térdeidet, ereszkedj lejjebb, és most guggoló pózból nézz ugyanarra a pontra. Ismételd meg mindezt 20-szor egymás után – az utolsó helyzet lesz a legjobb!
  3. Álló helyzetben emeld fel a kezeidet egyenesen, mintha valamit az ujjaid hegyével szeretnél megérinteni. Lassan dőlj hátra, óvatosan hajlítva a derekadat, hogy kellemes feszültséget érezz deréktájékon, anélkül, hogy megerőltetnéd, vagy túlzásba vinnéd. Ez a technika rendkívül erősen aktiválja a mellékveséket.
  4. Gondolj az adott problémádra, amivel szembesülnöd kell, miközben a fogaid között egy ceruzát, vagy egy tollat tartasz. Fogalmazd meg magadban a problémát tisztán, de próbáld meg pozitívvá alakítani. Figyeld, hogyan változik a hangulatod pillanatról pillanatra.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL