Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Milyen a szerelemben? - A Bika jegy szerelmi jellemrajza

Szerző:
Szabó Anna
Párválasztás előtt állsz? Bika jegyű a randi partnered vagy a párod? Minden tekintetben hasznos lehet számodra a Kos jegy szerelmi jellemrajza! Most megtudhatod, hogy milyen a szerelemben, milyen lehet társnak és hogy Neked mire érdemes figyelned, ha jó kapcsolatot szeretnél vele!

 

Nagy szerencséje van vele az embernek, hiszen a Bika mindent értékel, a kis és nagy dolgokat egyaránt. Vagyis nem nehéz őt boldoggá tenni. Amellett kimondottan türelmes és megértő. Vele aztán mindent meg lehet beszélni és mindig maximálisan empátiával viszonyul a helyzethez. Bár nem mindig a szavak embere, de ennek ellenére is tökéletesen ki tudja magát fejezni.

Kifejezetten gyengéd és odaadó a szerelemben. A szerelem kitartó és csodálattal teli, hosszú évek múltán is képes udvarolni kedvesének és imádattal nézni rá. Az ágyban rendkívül érzéki, tüzes szerető és ha már itt tartunk, a szex elengedhetetlen része az életének, mivel óriási szexuális étvággyal rendelkezik. De sosem ront ajtóstul a házba, mindennek megadj a módját, mert szereti, ha az élvezetek sokáig tartanak. Úgyhogy ebből kifolyólag nagyon is romantikus típus. De képesek játékosak, bolondosak is lenni, ami mindig üdítően hat a kapcsolatukra. Szeretnek társaságba menni és jókat szórakozni. Velük lehet jókat utazni, kalandozni és élni.

 

Szereti, ha a partnere ad magára, mivel neki igenis számít a külső, de cserébe ők maguk is a maximumot nyújtják és mindig kifogástalan a megjelenésük. Amikor hódít, rendkívül kitartó tud lenni. Ő maga hűséges szerető, képes örök életre szerelemet ígérni, mert mindig erre törekszik, hogy hosszú távú és biztos kapcsolatot alakítson ki, így számára a házasság, alap. Viszont elképesztően birtokló és féltékeny tud lenni. 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL