Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Mitől lehet fagyos a szíved? - A Jégkirálynő látja, és tudja a választ

Szerző:
Szabó Anna
A Jégkirálynő az a mesékből ismert szépséges királynő, akinek egyszer összetörték a szívét és a bánattól, a haragtól, illetve a fájdalomtól jegessé vált a szíve, a lelke, és az egész birodalma. Azt mondják, a Jégkirálynő egy kicsit minden nőben ott él. Ha úgy érzed, hogy ez nagyon is igaz, tudd meg, vajon neked mitől lehet a fagyos a szíved!

 

A mesékből ismert Jégkirálynő minden nő archetípusa. Egy kicsit minden női szívben ott lakik, akiért már valaha összetörték és megbántották. Ám a Jégkirálynő nem csak a szerelmi csalódások okán születhet meg a lélekben, hanem számtalan másik is oka is lehet. Márpedig ha kicsit jeges a szívünk, nem tudunk teljes értékű életet élni. Éppen ezért a Jégkirálynő segítségével most kiderítheted, neked mitől fagyos a szíved, és ha felismerted az okát, tudni fogod, életed mely területét kell felmelegítened azért, hogy ismét teljes életet élhess!

Húzz egy lapot és mindent megtudsz, amit tudnod kell!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL