EZOTÉRIA

Hogyan mássz ki a kétségbeejtő helyzetedből? - Szent Júdás Taddeus megmondja!

Szerző:
Szabó Anna
Júdás apostol, illetve ahogy még hívják Tádé apostol, illetve Szent Júdás Taddeus a kétségbeejtő helyzetek patrónusa. Jézus egyik tanítványa volt, de nem azonos Iskarióti Júdással. Időnként mind kerülünk kétségbeejtő helyzetekbe és olyankor nem mindig tudjuk, mi a helyes, mit kellene tennünk. Ha te is éppen egy ilyen helyzetben vagy, akkor fordulj bátran a szenthez, aki majd utat mutat neked!

 

Van egy szép történet Júdás apostolról, miszerint elment Abgár királyt meggyógyítani és mennyei fény sugárzott az arcáról. A király mindjárt megvallotta neki hitét, az apostol pedig a magával vitt kendővel, amin Jézus arca volt látható (Mandylion), betakarta a leprában szenvedő király arcát, és az rögtön meggyógyult.


Úgyhogy legyen szó kétségbeejtő szerelmi, anyagi, munkahelyi vagy bármilyen más helyzetről, ne ess kétségbe, hanem fordulj inkább Szent Júdás Taddeushoz, aki megsúgja neked, hogy mit kellene tenned. Ha egy kis útmutatásra lenne szükséged, bízd magad a szentre!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL