Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Milyen veszélyek leselkednek rád az év végén? - Megsúgták az őrangyalok, mire figyeljetek!

Szerző:
Szabó Anna
Elárulták az őrangyalok, hogy mik azok a lehetséges veszélyek, amikkel számolnod kell az év végén, ugyanis árthatnak a testi vagy éppen lelki épségednek. Ráadásul még csak nem is gondolnád, hogy mik lehetnek ezek! Ezért az őrangyalok nem bízzák a dolgokat a véletlenre és képet festettek arról, mire kell ügyelned, ha szeretnéd gond nélkül lezárni az idei évedet!

Suttogó sötét erők

Amikor hirtelen olyan idegen, gonosz, negatív gondolatok törnek rád, amik máskor nem, és nem is jellemzőek rád, joggal gondolhatsz arra, hogy talán a sötét erők suttognak a füledbe. Az év végén egyre több a sötét entitás a sötét időszak miatt, akik természetesen azon munkálkodnak, hogy megnehezítsék a dolgodat.

Megpróbálhatnak meggondolatlan vagy éppen kockázatos dolgokra rávenni. A legrosszabb esetben arra, hogy valamilyen formában árts magadnak vagy másoknak. De néha már azzal is „beérik”, ha depresszióba taszítanak, elérjék, hogy ne szeresd magad, csalódj magadban. Kudarcnak fogd fel az évedet és az életedet. Minél elveszettebb vagy, nekik annál jobb, mert feléjük sodródsz.

Amikor oktalan félelem lesz rajtad úrrá, ha nem is feltétlenül a megérzéseidnek, de nekik is köszönhető lehet. Igyekszenek lesodorni téged a helyes útról, belevinni a rosszba és a rettegésbe, keresik a lehetőséget, hogy elgyengítsenek, mert maguknak akarnak.

Természetesen védekezhetsz ellenül rendszeres tisztító gyakorlatokkal, űző rituálékkal, amitől megszabadulhatsz tőlük, és angyalaid is készen állnak arra, hogy segítenek!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL