MÁGIA

Új partner bevonzása az ősi szerelmi hoodoo mágiával

Szerző:
Szabó Anna
A hoodoo mágia az afroamerikai népi spiritualitás indián és európai hagyományokkal van vegyítve. Ezért sokkal komplexebb a mitológiája és a mágiája a voodoohoz képest. Ez egy rendkívül ősi és igen hatásos mágia. Találtunk egy kiváló hoodoo szerelmi mágiát arra az esetre, ha esetleg új partnerre vágynál! Csak néhány dologra lesz szükséged, de hát nem megéri, ha a szerelem a tét?

 

Az egyik fő összetevő, amire szükséged lesz, az a méz. A varázslatokban már hosszú ideje használják, más édesítőszerekkel együtt, mint például a melaszt és a juharszirup, mivel az édes életet, a boldogságot jelképezi és ragadós állaga miatt a vonzást, a vonzalmat is. Ez a varázslat nem új keletű, sőt, a hoodooban meglehetősen népszerű. A mézet egy üvegbe kell tenned a többi hozzávalóvakkal együtt. A hoodooban használnak még erre a célra állati és növényei eredetű anyagokat, illetve ásványokat is. Minden összetevőt a céljaik szerint válogatnak össze. A te célod pedig most nem más, minthogy egy új kedvest vonz be az életedbe!

Kellékek

1 befőttes üveg, de lehet akár agyagból is

Filc, amivel az üveget dekorálod

Toll

Papír

Rózsaszín gyertya

Méz

Legalább 5 a következő növények közül: kardamom, fahéj, pirospaprika, vanília, bab, bazsalikom, babérlevél, jázmin, levendula, szerecsendió, ibolya

A varázslat menete

Pénteki napon, növő hold idején vagy telihold napján végezd a varázslatot. Tisztítsd meg sós vízzel az üveget. Gyújtsd meg a rózsaszín gyertyát és rajzolj szerelemmel kapcsolatos szimbólumokat vagy szavakat. Az a legjobb, ha piros vagy rózsaszín filcet használsz hozzá. Közben végig koncentrálj a célodra és képzeld el, érezd át a boldogsádogat!

Majd fogd a papírt és szintén piros vagy rózsaszínű tollal írd rá a következőt: „Ezzel a varázslattal magamhoz vonzalak. Jöjjön az a személy, akivel én lenni akarok. Ezzel a varázslattal, amit ma elvégzek, rám talál a szerelem, ami pont olyan lesz, mint amilyennek képzelem.”

Tedd bele az üvegbe az papírt és add hozzá a választott szárított növényeket, majd töltsd meg mézzel az üveget annyira, hogy rendesen el legyen lepve. Ha kis üveget használsz, akár tele is töltheted.

Zárd le az edényt és tedd a tetejére a gyertyát. Innentől kezdve mindennap gyújtsd meg egy rövid időre a gyertyát és vizualizáld, hogy megleled a kedvesedet és boldog párkapcsolatban élsz.

Miután leégett a gyertya, az üveggel együtt tartsd a hálószobádban.

mágia varázslat szerelem
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL