MÁGIA

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

Szerző:
Szabó Anna
Régóta lottózol és eddig csak kis nyereményeid voltak vagy esetleg semmi? Esetleg néha szeretsz a kaparós sorsjegyekkel próbálkozni? Vagy csak jó volna, ha legalább az internetes játékokban több szerencséd lenne? A Fortuna Privata varázs segítségével olyan szerencsével ruházhatod fel magadat, amivel szerencsésebb leszel a szerencsejátékokban! Azért ne ess át a ló túloldalára és óvatosan használd, mert elhiheted, hogy működik!

 

Persze ne mindjárt dollárok csillogjanak a szemedben és pénzesőt képzelj el, hiszen a varázslat sem biztosíték arra, hogy valóban megnyered az ötös lottót vagy hogy jackpotod lesz a kaszinóban és valósággal kirabolod. De benne van a pakliban! Éppen ezért kell mindig óvatosnak lenni, mert az emberek könnyen rászokhatnak a szerencsejátékokra. Úgyhogy a heti egyszeri lottós, sportfogadásos, kaparós sorsjegyes esélyeidet biztos meg fogja dobni, ezért használd felelősséggel és ne a szerencsejátékra költsd el a fizetésedet. Ha meg kell találnia a szerencsének, az az egyetlen alkalom is elég lesz hozzá! Nem mellesleg a varázslat a mindennapokban, az általános szerencsét is növeli!

Kellékek

13 zöld gyertya

13 pénzérme

13 is mágnes vagy magnetit

2 dobókocka

Kis fém tál

Papír cetli

Babérfüstölő

Néhány szál hajad

Ajándék Fortuna istennőnek

A varázslat menete

Csütörtökön növő holdkor, vagy telihold napján, végy rituális tisztító fürdőt, majd ölts magadra fehér vagy zöld, esetleg aranyszínű ruhát. Kezdhetsz babérral füstölni, közben helyezd el a gyertyákat kör alakban az oltárodon. Aztán tedd eléjük a pénzérmeket és rájuk a magnetitet vagy a mágnest.

A kör közepére tedd a fémtálkát, benne pár szál hajaddal, mellé a dobókockákat is, ami a vágyadat jelképezi, szerencsét, a szerencsejátékban.

Írd fel a celitre az igét: „Fortuna Privata, Fortuna Privata, Fortuna Privata, az én szerencsémnek nincsen határa.”

Ezután tarts egy rövid meditációt, készülj fel lélekben a mágiára. Vizualizáld azt, hogy a szerencsejáték segítségével nyerni fogsz. Egyáltalán képzeld el, ahogy szerencsésebb leszel, ugyanis a varázslat az általános szerencsédet is növeli.

Mikor készen vagy, így kezd meg a szertartást: „Hatalmas istennő, a szerencse tejhatalmú úrnője, Fortuna, hallgasd meg kérésemet! Tégy engem mérhetetlenül szerencséssé, hogy szerencsém legyen a hétköznapokban és a szerencsejátékban egyaránt! Kezem legyen áldott, mikor dobnom kell vagy választanom, vonzzam magamhoz úgy a szerencsét, ahogy a méz a legyet.”

Ezután fogd a kis cetlit, tekerd össze és miközben elégeted a kis tálban, mond ki háromszor azt, ami rajta áll: „Fortuna Privata, Fortuna Privata, Fortuna Privata, az én szerencsémnek nincsen határa.”

Ezt követően vedd le az oltárodról és a helyére a Fortunának szánt ajándékot rakd. Ez lehet alkoholos ital, édesség, virág de akár gyümölcs is.

Így fejezd be a ceremóniát: „Kegyelemmel teljes istennő, Fortuna, fogadd kérlek szerény ajándékomat és határtalan hálámat azért, amiért felruháztál az isteni szerencsével!”

Ezzel meg is volnál. A fémtálka tartalmát lehetőleg szórd ki a szélbe, és másnapig hagyd az asztalon az istennő ajándékát. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL