LELKIPATIKA

5 ok, amiért soha nem válnak valóra az álmaid - Akadályozd meg, hogy így legyen!

30-40 éves, de még mindig nem érted el a vágyaidat? Most már legyintenél rá, hogy mindegy, már késő van? Legyintés helyett inkább csapj a homlokodra, mert még mindig nem késő! Biztos nem elérhetetlen a vágyad, csak rosszul fogtál neki a megvalósításához! Megmutatjuk, mi azaz 5 ok, amivel az ember sikeresen szabotálhatja azt, hogy elérje az álmait és egyben érkezik a megoldás, hogy mit kell értük tenned!

.

 

 

1. Több a kifogás, mint a kivitelezés

Nem könnyű dolog folyamatosan üldözni egy álmot. Mindig lesznek dolgok, amik az utunkba állnak, vagy megpróbálnak megakadályozni az elérésében. De mégis mi magunk lehetünk a legfőbb akadályozó erők. Ugyanis, aki igazán el akar érni valamit, az elkötelezetten tesz érte, minden erőfeszítését beleadva és képes leküzdeni a kifogásokat.
Ne keresd a kifogásokat, hanem cselekedj, mert ha az álmid megvalósításáról van szó, akkor egyedül a tettek beszélnek! Soha nem lehetsz túl fáradt, túl elfoglalt, túl tapasztalatlan ahhoz, hogy megvalósítsd őket! Csak indulj el, a többi lépés majd jön magától! De soha nem fogod elérni az álmaidat ölbe tett kézzel.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL