Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 figyelmeztető jel, mellyel az Univerzum arra utal, hogy hamarosan kiégsz

Szerző:
Szabó Anna
Ha az életben nincs meg az egyensúly, akkor nincs boldogság sem. Ha rád nehezedik az érzelmi és munkahelyi stressz, nagy a nyomás a karrier, az anyagiak és a magánélet miatt is, érthető, hogy egyre nagyobb súly nyomja a válladat. Ám, ha ez elér egy adott pontot, akkor az ember hajlamos kiégni és közönyössé válni. Fontos tehát odafigyelni az alábbi jelekre, hiszen így időben megelőzhető.

Az energiát figyelembe véve a legtöbb negatív energia a napfonat és a szív csakra területén halmozódik fel. Amikor ezek a csakrák túlterhelődnek, szorongani kezdesz, letargiába esel, depresszióssá és közönyössé válhatsz. Fizikai tünetek is jelentkezhetnek emellett, ilyen például a bőrelváltozás, az izomfeszülés, a hasi fájdalom, az emésztési zavar vagy a végkimerülés. Amikor azonban a kiégés állapota veszélyeztet, az Univerzum mindig megpróbál számodra figyelmeztető jeleket küldeni.


 

 

 

 

 

Olyasmiről álmodsz, hogy keresel valamit, amit elvesztettél

Ha olyan álmaid vannak, amikben üldöznek vagy éppen te magad keresel valamit, akkor az azt jelzi, hogy időt kell szánnod magadra és lassítanod kell. Sajnos hajlamos az ember túlhajszolni magát, és biztosan te is érezted már azt, hogy kimerültél. Nem érdemes mindent feladni a munka miatt, szánj időt magadra és próbálj meg kicsit kikapcsolódni és ellazulni, élvezni azt, amid van.

univerzum lelkipatika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL