{KEPGALERIA}
Csalán
A friss csalán igazi vitaminbomba. Hatóanyagai a hisztamin, vitaminok, szerves savak, flavonoid, kálcium, kálium, vas, cserzőanyagok, illóolaj, nyálka, szénhidrátok, ásványi anyagok. Kiválóan felhasználható a konyhában, étkezési célra érdemes friss zsenge leveleket választani. Ezek a pici hajtások, még nem csípnek annyira, akár puszta kézzel is begyűjthetőek. Főzhetsz belőle főzeléket, levest, vagy akár salátába is beleteheted. Ahhoz, hogy a levelek ne csípjenek, mosd át többször. Ezután forralj vizet, és dobáld bele a hajtásokat egy rövid időre, így biztos nem fog csípni.
OLVASS TOVÁBB!
Japán arcmasszázs - A lélek és bőr harmóniája
Képzeld el, hogy belépsz egy nyugodt, illóolajokkal átjárt térbe, ahol halk, lágy zene szól....
KÖZÉRZETInfluenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK