Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 üzenet, melyet a tested küld az egészségi állapotodról

Szerző:
Szabó Anna
Testünk mindenféle jeleket küld, ha valami baj van. Íme, néhány üzenet, mellyel a tested figyelmeztetni próbál, és árulkodik az egészségi állapotodról. Jó, ha időben felfigyelsz a jelzésekre!

1. Edzés, vagy megerőltető munka után szédülni kezdesz

Legjobb esetben a belső fülben, vagy az arcüregben van valamiféle probléma, netán túl kemény volt az edzés intenzitása. Ha azonban elegendő folyadékot fogyasztottál közben, kellemes hőmérsékletben mozogtál (a helyiségben nem volt nagyon meleg, és a páratartalom sem volt túl magas), és a gyakorlatok végzése eddig nem okozott problémát, akkor talán a szíved tréfál meg. Két lehetséges okozója van: szabálytalan szívritmus vagy szívbillentyű probléma, amely megakadályozza a vér áramlását a helyes irányba.
Ha a szív nem képes elegendő vért pumpálni a szervezetbe, akkor szédelegni kezdünk. A szabálytalan szívverés általában ártalmatlan, de ha a normálisnál gyorsabban ver a szíved, és nagyon nehezen hagy alább, akkor jó, ha odafigyelsz a dologra, mert könnyen növelheti a stroke vagy a szívroham kockázatát. Ha tehát derült égből szembesülsz hirtelen szédüléssel, és ez többször is előfordul, akkor érdemes időpontot kérni egy belgyógyászati kivizsgálásra.

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL