Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
EZOTÉRIA

Válassz egy szent hologramot és fedezd fel üzenetét a jövőre nézve!

Szerző:
Szabó Anna
A szent geometrikus minták megtalálhatók a művészetben, a természetben, és ami a legfontosabb, a saját testünkben is, hiszen mélyen gyökereznek a sejtjeinkben és a tudatunkban. Rájuk koncentrálva segítséget kapunk abban, hogy erős kapcsolatot alakítsunk ki magunkkal és minden létezővel, így felszínre hozhatjuk tudatalatti sérüléseinket is. Válassz egy alakzatot, és nézd meg, milyen üzenetet rejt számodra!

 

A „szent geometria" kifejezést főként építészeti formák esetében használják, olyan motívumokra, arányokra utal, melyek a természetben is rendszeresen visszatérnek. Már az ókorban megfigyelték ezeket a végtelenül ismétlődő numerikus arányokat, és isteni jelentést tulajdonítottak a geometriának. Az ősi egyiptomiak, indiánok, maják, kelták és más népcsoportok műemlékeiket a szent geometria arányainak megfelelően építették fel. Platón szerint a geometria a lélek nyelve, mert a legmélyebb érzéseinkkel és érzelmeinkkel összhangban rezonál, ugyanis a tudatalattink felismeri a frekvenciáját. Más szóval: a geometria, olyan nyelv, amelyet intuitív módon értünk.

 

Az alábbiakban 6 szent hologramot mutatunk. Helyezd magad kényelembe, lélegezz mélyeket, és csukd be a szemedet! Amikor úgy érzed, készen állsz, nyisd ki a szemed, és emlékezz a képre, amit először képzeltél el. Keress hozzá hasonlót, és tudd meg, hogy milyen üzenetet hordoz számodra.

 

   

   


 

ezotéria asztrológia jóslat kártyajóslás jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL