EZOTÉRIA

Válassz egy szent hologramot és fedezd fel üzenetét a jövőre nézve!

A szent geometrikus minták megtalálhatók a művészetben, a természetben, és ami a legfontosabb, a saját testünkben is, hiszen mélyen gyökereznek a sejtjeinkben és a tudatunkban. Rájuk koncentrálva segítséget kapunk abban, hogy erős kapcsolatot alakítsunk ki magunkkal és minden létezővel, így felszínre hozhatjuk tudatalatti sérüléseinket is. Válassz egy alakzatot, és nézd meg, milyen üzenetet rejt számodra!

 

A „szent geometria" kifejezést főként építészeti formák esetében használják, olyan motívumokra, arányokra utal, melyek a természetben is rendszeresen visszatérnek. Már az ókorban megfigyelték ezeket a végtelenül ismétlődő numerikus arányokat, és isteni jelentést tulajdonítottak a geometriának. Az ősi egyiptomiak, indiánok, maják, kelták és más népcsoportok műemlékeiket a szent geometria arányainak megfelelően építették fel. Platón szerint a geometria a lélek nyelve, mert a legmélyebb érzéseinkkel és érzelmeinkkel összhangban rezonál, ugyanis a tudatalattink felismeri a frekvenciáját. Más szóval: a geometria, olyan nyelv, amelyet intuitív módon értünk.

 

Az alábbiakban 6 szent hologramot mutatunk. Helyezd magad kényelembe, lélegezz mélyeket, és csukd be a szemedet! Amikor úgy érzed, készen állsz, nyisd ki a szemed, és emlékezz a képre, amit először képzeltél el. Keress hozzá hasonlót, és tudd meg, hogy milyen üzenetet hordoz számodra.

 

   

   

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL