EZOTÉRIA

Melyik pár a legboldogabb? - Választásod elárulja a boldogsághoz és a szerelemhez fűződő viszonyodat

Szerző:
Szabó Anna
A világon mindenki különböző módon érzékeli a szerelmet. E teszt segítségével megtudod, hogyan éled meg a boldogságot egy kapcsolatban, és hogyan vélekedsz a szerelemről. Mindössze annyit kell tenned, hogy válassz egy párt az alábbiak közül, akik szerinted a legboldogabbak. Próbálj meg minél kevesebb idő alatt választani, hogy a tudatalattid döntsön, mert így lesz igazán pontos az eredmény!

A szerelem egy nagyon erős érzés, melynek különböző definíciói vannak. Az ókori görögök úgy hívták a szerelmet, mint „az istenek őrületét”, a pszichológusok azt mondják, hogy „erős érzelmi egységre való törekvés egy másik emberrel”. Shakespeare így írt erről: „a szerelem vak és a szerelmesek nem érzékelnek semmit”, végül pedig Arisztotelész úgy vélekedett erről, hogy „a szerelem két testből és egyetlen lélekből áll.”

Nézd végig figyelmesen az alábbi párokat, és döntsd el, kik a legboldogabbak együtt! Kattints rá, és tudd meg, mit mesél rólad a választásod!

 

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

ezotéria személyiségteszt üzenet önismereti teszt pszichológia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL