Tűz

 

Ha ezt a szimbólumot választottad, akkor a belső erőd az „igazság”. A tűz egyaránt romboló és teremtő erő. A négy klasszikus elem közül a tűz tisztító és férfias energia, amely a déli részhez kapcsolódik, és erős akaratúvá tesz, feltölt energiával. Pusztíthat, de új életet is teremt.

A piramis alakú háromszög gyakran szimbolizálja az Isten férfias aspektusát. 1887-ben, Lydia Bell írta az Ösvény című művében, hogy „a háromszög az igazság szimbóluma. Egyetemes igazság, amely minden tudományban és bölcseletben megjelenik. Egy olyan ajtón lépsz be, ahol az élet titkai kinyilatkoztatássá válnak. A háromszög egy egység, és minden része is egy egység, vagyis minden rész az egészet manifesztálja.”

Ha valamilyen belső változást vagy fejlődést szeretnél, netán váltani a munkádban, fontold meg a színorientált gyertyamágiát. Minden gyertya és füstölő segít abban, hogy a tűz erejét mozgósítsd. A tűz az idők kezdete óta fontos az emberiség számára, amely tipikusan egy paradoxonnak tekinthető, hiszen egyszerre képes rombolni, de építeni is.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL