3

 

Hiszel abban, hogy vannak helyes és helytelen érzések, ám a sötét oldalt ritkán veszed észre magadban. Az irigység, a harag, a gyűlölet, a kapzsiság és a mohóság legtöbbször olyan tulajdonságok, amelyeket hajlamos vagy leginkább másokban észrevenni. Akik azonban képesek magasabb tudati szinten létezni, ezeket az érzéseket eleve kizárják. Tudd azt, hogy neked is vannak jó és rossz oldalad, jó és rossz tulajdonságodat, de a rosszakat képes vagy elrejteni.

Minden érzelem magához az emberi lényhez igazodik. A különbség csupán az, hogy az irigység vagy a harag nem uralhatja az életedet, de tökéletesen rávilágít arra, hogy te is csupán gyarló ember vagy. Tudatosítsd ezt magadban, mert jó azt tudni, hogy minden ember küzd ezzel a problémával, vagyis senki sem tökéletes. Minden embernek vannak rossz tulajdonságai és mindenki hibázik. Ám képes vagy kijavítani ezeket a hibákat és jobbá válni. Ha mindezt megérted, boldog leszel.

Vissza a cikkhez >> 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL