Végzet, szerencse, célok

 

A jövő hét a felelősségvállalás és a változás energiáit hozza el neked. Vetőmagot ültetsz, amelyből majd a holnap termése terebélyesedik ki. A most létrejövő változások a későbbi jövődet alapozzák meg. Sok lehetőség még csupán kiforróban van, de ezek alapozzák meg a jövőbeli céljaidat és terveidet.


Ez most egy nyugodtabb időszak, nem az azonnali cselekvésé, de ezek a projektek szép lassan fognak beérni. Olyan ez, akár egy elültetett fa, amely lassan növekszik. Ha naponta figyeled, talán nem is látod a változást, ám, ha elutaznál egy hónapra, mire visszatérnél, láthatnád, hogy leveleket hoz, szirmokat bont és termést nevel. A lassú változás is változás, sőt.


A jövő hét váratlan nyereséget, meglepetést, ajándékot hozhat számodra. Amikor ilyesmiben van részed, azonnal építsd be a készülő terveidbe. Ezzel a lappal gyakran jár együtt a megérzések felerősödése is, ezért érdemes követned ezeket az intuíciókat, és együtt haladni az áramlással. Ne sürgesd a dolgokat, csak lazán sodródj az árral.


Készen állsz egy olyan játékra, amely pozitívan befolyásolja a jövődet? Készen állsz arra, hogy elültess egy olyan magot, amelyből maholnap fa lesz? Készen állsz arra, hogy megvalósítsd a terveidet, még ha olykor fájdalmasan lassúnak is tűnik mindez? A sors most a te oldaladon áll. Ha készen állsz arra, hogy beindítsd ezeket a terveket, és öntözd az elültetett magokat, akkor a következő lépés sincs már olyan messze. Amennyi energiát belefektetsz a dolgokba, annyit vagy még többet is le fogsz majd aratni a végén.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL