REJTÉLY-MISZTIKA

6 jel, ami arra utal, hogy nyakunkon a világvége - Üzennek a világ eseményei!

Megjósolta már Nostradamus, a maják, a Biblia, néha még a tudósok is egy-egy aszteroida rémhírével. De még élünk. Vajon meddig? Sokak szerint ez már a finálé, legalábbis erre utal ez a 6 jel is az utóbbi években, amelyek próféciákon, a Bibliai utalásain és a szakértők szavain alapszik. Már azok is kezdenek ezzel egyetérteni, akik még csak nem is vallásosak.  Úton van a III. világháború, az Antikrisztus? A jelen világ eseményei mintha ezeket támasztanák alá… 

4. A harmadik világháború


Kétségkívül ezt is régóta várjuk, hála Nostradamus és Baba Vanga, meg kitudja még hány másik jósnak, próféciának köszönhetően. De kétségkívül valósnak tűnik, főleg ha napjaink politikai helyzetét is figyelembe vesszük. Az szakértők és jövő kutatók szerint a teljes Földre vonatkozó harmadik és egyben utolsó nagy háború egy vallási háború lesz a kereszténység és az iszlám között.

A politológusok szerint sem kizárt, hogy talán még évek kérdése, de lényegében bármikor kirobbanhat egy nagyobb nézeteltérés az iszlám, arab és a nagy hatalmi országok között, amely egy háborúba torkollhat.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL