Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
ANGYALISKOLA

Így tartsd meg jól a Halottak napját! - 9 útmutató a Halál Angyalától

Szerző:
Szabó Anna
Már nincs olyan messze Mindenszentek és Halottak napja. Ilyenkor a világ gyászba borul, és megnyílnak a szellemvilág átjárói. Éppen emiatt van pár dolog, amire célszerű odafigyelni a sajátod és szeretteid biztonsága érdekében. Azrael, a Halál Angyala megoszt veled 9 fontos útmutatót, amelynek segítségével sikeresen megtarthatod a Halottak napját!

Azrael neve azt jelenti:„Isten segítsége". Az a feladata, hogy segítsen a lelkeknek eljutni a Mennyekbe. Megvigasztalja a haldoklókat, később pedig támogatja a beilleszkedésüket a másvilágon. Emellett segít az élő rokonok megvigasztalásában. Oldja a kétségbeesést, a reménytelenséget, a bűntudatot, a magányosságot és a megbánást is.

Tedd ezt a következő 9 dolgot Halottak napján és nemcsak elkerülöd a bajt, de nagy szívességet teszel vele önmagadnak és elhunyt szeretteidnek is:
 

Ügyelj a szavaidra!

Amikor gyászolunk, hajlamosak vagyunk olyanokat mondani, hogy „bárcsak én haltam volna meg”, és hogy „nem akarok nélküle élni”. Csakhogy ezzel megbántod az elhunyt szeretted, aki viszont boldog, mert te élsz. Ugyanakkor az ilyen negatív kijelentéssel bajt hozol a saját fejedre. Inkább kívánj neki nyugalmat, békességet, gondolj rá szeretettel és arra, hogy most már helyette is élned kell és élvezni az életet.
 

angyalok angyaliskola
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL