REJTÉLY-MISZTIKA

Baba Vanga, a bulgáriai tisztánlátó jóslatai 2016-ra!

Szerző:
Szabó Anna
A tisztánlátó, a napjainkban már csak úgy nevezett „bulgáriai Nostredamus”, Baba Vanga 1996-ban, 85 éves korában meghalt. Ám előbb még megjósolta a 2001. szeptember 11-i terrorista támadásokat, a 2004-es pusztító szökőárat, és Barack Obama elnökké választását. Mindezt annak ellenére, hogy vak volt. Vajon mit jósolt meg 2016-ra? Félnünk kellene? Lehet, hogy az arabok átveszik az uralmat Európa felett?

Igazi nevén Vangelija Pandeva Guscserova koraszülöttként látta meg a napvilágot 1911. január 31-én a macedóniai Strumicában. Tizenegy éves korában homokviharba került, amely házuktól 100 méterre repítette, és elveszítette látását de – később gyakran azt mondogatta ezzel kapcsolatban - cserébe, mintegy kárpótlásul azt a csodálatos ajándékot kapta a sorstól, hiszen jóval többet látott, mint az, akinek szeme volt. Látnoki képességei 16 éves korában bontakoztak ki és azt mondta, hogy filmszerűen látja az eseményeket.

De nem csak hajmeresztő pontossággal volt képes megjósolni a dolgokat, ugyanis egyéb képességek birtokosa is volt, mint amilyen az állatokkal, növényekkel, szellemekkel való társalgás is és sokszor mások számára érthetetlen nyelven beszélt. Sokan állították azt, hogy Vanga közelében hallották elhunyt szeretteik hangját.

Mindemellett ha felkérték, képes volt eltűnt embereket is megtalálni. Viszont elmondása szerint a holtak nem mindig ugyanúgy néznek ki, mint az emberek, sokkal inkább alakokat, formákat- például pillangó - vesznek fel aszerint, milyen nagy volt életükben az intellektusuk. Minél értelmesebbek voltak, annál tisztább és fehérebb a szellem.

 

Igaz, kezdetben csak a helyieknek jósolt, de annyira sikeres volt, hogy Európa felfigyelt rá, olyannyira, hogy a bolgár állam hivatalos jósnőjévé nyilvánították ki és munkájáért állami fizetést kapott. A jóslásért az államnak kellett fizetni. Bolgároknak 10 levába (1600 forint) került, míg a külföldieknek 50 dollárba, és bizony előfordult, hogy fél évig is kellett várakozni. Becslések szerint Vanga több mint 100 millió dollárt keresett Todor Zsivkov rezsimjének, élete során közel egymillió ember kereste meg. Évtizedeken át a gyülekezett tömeg, szinte mindennap a háza előtt, ahol ráadásul igen fontos és híres személyeket is fogadott és nem csak a bolgárok között, hanem egészen a nagyvilágból.

Halála előtt, olyan 20 éve, meglehetősen baljós jövőt jósolt Európának, méghozzá egy "nagy muszlim" háborút, amely 2010-ben fog elkezdődni. Ugye ekkor indult be egy, az egész Közép-Keletet és Észak-Afrikát átfogó tüntetéssorozat, ami Arab Tavaszként vált ismeretessé.

Baba Vanga szerint ennek a háborúnak a vége borzalmas következményekkel járni, és 2043-ra az arabok veszik át az uralmat a keresztény Európában, és most jön a lényeg: 2016-ban fog megalakulni Rómában a kalifátus, azaz egy feudális rendszer, amely a legtöbb muszlim ország államformája.

Vanga arra figyelmeztetett akkor, hogy 2016 után Európa nagy veszélybe kerül. A konspirációs elméletek gyártói szerint a következő években az Iszlám Állam fog komoly veszélyforrást jelenteni az öreg kontinensre nézve.

De még beteljesülésre vár az is, hogy Kína lesz a világ vezető gazdasági nagyhatalma, az Északi sark jege pedig 2033-ra elolvad. Viszont a század közepétől új korszak köszönt be. A világgazdaság felvirágzik és kétezer év után megszűnnek a tömegkatasztrófák és vízözönök. Ezer év béke és jólét köszönt be. Az emberek a fénysebesség tízszeresével fog utazni a világűrben.

Majd négyezerben vége lesz a Vízöntő korszakának, és 7000-ben vége az emberiség földi évszámlálásának, ami nem a világvégét jelenti, hanem azt, hogy az emberiség meghódítja a világűrt. Továbbá megerősíti a Bibliában megírtakat és hogy be fog következni az Apokalipszis és Krisztus ismét eljön fehér ruhában.

Aztán, mint minden földi halandó esetében, legyen bármily nagy látnok, számára is eljött a vég. 1996-ban bevitték a szófiai kórházba, hogy tüdőrákkal kezeljék. Végül augusztus 11-én meghalt és végrendeletében azt kérte, hogy házát alakítsák múzeumnak, és ehhez egy kisebb összeget is meghagyott.

Baba Vanga eddig beigazolódott jóslatai:

1940-ben megjósolta, hogy a hazájában egy év múlva háború tör ki. A falu, ahol lakott, Jugoszlávia része volt és valóban megtámadták a németek és a magyarok 1941-ben Jugoszláviát.

1942 áprilisában figyelmeztette II. Borisz bolgár cárt, hogy minden augusztus 26-án vigyázzon magára. Abban az évben nem történt semmi. Ám 1943. augusztus 26-án Boriszt kivégezték a merénylők...

1950-benazt mondta, hogy "a hideg területek meleggé válnak és a vulkánok felébrednek". Ez volna a globális felmelegedés.. közben hatalmas árról is beszélt, amely városokat és embereket fog elsodorni, minden a víz martalékává fog válni. Az emberek ezt a 2004-es tzumanival hozták kapcsolatba.

1968 januárjában gyakran emlegette Prágát meg valami akváriumot, amelyben „őrültek fognak halászgatni". Erre augusztusban a varsói szerződés seregei bevonultak Prágába...

1980-ban megjósolta, hogy Kurszk víz alá kerül a század végén és az egész világ siratni fogja. Húsz éven át nevettek rajta, mígnem elsüllyedt a hasonló nevű tengeralattjáró.

Bár ez még nem történt meg, de ezek után már kitudja, mindenestre 1979-ban azt jósolta, hogy 2125-ben múlva az emberiségnek sikerül kapcsolatot teremteni az idegenekkel, és a kapcsolatfelvétel során a jelek vételét és értelmezését a magyarok végzik majd el.

1989-ben megjósolta a 2001-es szeptember 11-es terrorista támadást: „2001 szeptemberében amerikai testvérek esnek el vasmadarak támadásától és patakokban folyik majd az ártatlanok vére."

1994-ben jött, hogy Csecsenföldön az oroszok olyan támadásra számíthatnak, amelynek sok áldozata lesz és ez az esemény fogja előidézni az ország széthullását.

Végül Barack Obama elnökké választását is kihírdette. Azt mondta, hogy az Egyesült Államok 44-dik államelnöke afro-amerikai lesz. De azt is hozzátette, nem túl fényes kilátásokba helyezve az országot, hogy Ő lesz az utolsó elnöke az államoknak...

Továbbá Vanga megmondta előre a II. VH. befejezésének évét, a Harmadik Birodalom sorsát, és megjósolta a prágai tavaszt. Előre látta Indira Gandhi, Diana hercegnő tragikus sorsát, a csernobili katasztrófát és a Szovjetunió szétesését is. Kutatások szerint 85 %-ban igazolódtak be a jóslatai, a maradékot nem értelmezhetőnek találták.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL