NAPI HOROSZKÓP - 2018. NOVEMBER 14.
VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 18.) - NAPI HOROSZKÓP

Vízöntő! Nem lesz konfliktusmentes a mai nap, ezért próbálj meg rugalmasan viszonyulni az esetleges vitákhoz. Ne ragaszkodj minden áron saját véleményedhez, mert előfordulhat, hogy emiatt teljesen rossz irányba tereled a dolgokat.

HALAK (II. 19. - III. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Halak! Kicsit lazábbra engedted a nadrágszíjat. Úgy érezheted, hogy minden nagyszerűen működik, bátran vágsz bele új üzleti lépésekbe, ám koránt sem biztos, hogy ez a nap alkalmas arra, hogy radikális döntéseket hozz. Légy megfontolt és ne légy könnyelmű!

KOS (III. 19. - IV. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Kos! Rendkívül erőteljes indulatok dúlnak benned, ezért könnyen kerülhetsz konfliktus helyzetekbe. Legyél tapintatosabb másokkal és vegyél nagy levegőt, mielőtt bárkit letámadnál, többlet energiáidat inkább fordítsd a munkád elvégzésére.

BIKA (IV. 21. - V. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bika! Minden igyekezeted ellenére mégis úgy érezheted, hogy másképp alakulnak a dolgok, mint ahogy tervezted. Túl fáradt vagy és kilátástalannak látod a jövőt. Nyugodj meg, hamarosan minden jóra fordul és az anyagi helyzeted is rendeződni fog!

IKREK (V. 21. - VI. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Ikrek! Most alkalmas az idő új üzleti vállalkozások beindítására, azonban vigyázz, hogy ne terheld túl magad. Ha nagyon kimerülsz, rossz kedved lehet és ez lelombozza a lelkesedésed, amire azonban igen nagy szükséged lesz.

RÁK (VI. 22. - VII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Rák! Partnereddel megtalálod az összhangot, és kellemes időt tudtok együtt tölteni. Ha még nincs párod, alkalmad adódhat megismerkedni valakivel, aki nagyon sokat fog jelenteni számodra. Ha nem is lesz lángoló szerelem a vége, egy jó barátot biztosan szerezhetsz.

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Oroszlán! Ma kifejezetten jól tudsz koncentrálni feladataidra, és ez sokat lendíthet a munkádon. Feljebbvalóid, munkatársaid is nagyra fogják értékelni teljesítményedet. Lehetséges, hogy még elő is léptetnek?

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Szűz! Nyugtalannak érezheted magad, és kényelmetlennek érzed a helyzeteket. Frusztrált életérzésed miatt előfordulhat, hogy rosszul reagálsz bizonyos eseményekre, ezért légy óvatos és próbáld kordában tartani indulataidat!

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Mérleg! Ma képtelen vagy összpontosítani és ezért jobban teszed, ha nem kezdeményezel üzleti tárgyalásokat. Próbáld meg kipihenni magad, mielőtt komoly döntéseket hoznál, majd tisztább fejjel vizsgáld meg újra a döntéshelyzet körülményeit.

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 22.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Skorpió! Úgy tűnik eljött a te időd! Most kezedbe veheted a sorsodat és megteheted azokat a lépéseket, amiket már régóta terveztél véghezvinni. Megvan hozzá a kellő tapasztalatod, így bátran belevághatsz valami egészen új dolog elindításához.

NYILAS (XI. 23. - XII. 21.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Nyilas! Itt az ideje, hogy pénzügyeidet rendezd, hiszen remek alkalom kínálkozik erre a mai napon. Sok minden megvilágosodhat most előtted, amit eddig csak sejtettél, vagy csak éreztél, mert ezen a napon fogékonyabb vagy mélyebb összefüggések értelmezésére.

BAK (XII. 22. - I. 20.) - NAPI HOROSZKÓP

Kedves Bak! Nem állsz a helyzet magaslatán. Határozatlan vagy és hezitálsz. Talán azért nem tudsz döntésre jutni, mert még magad sem tudod, mi lenne a helyes választás? Ha lehetőséged van rá, várd ki, míg képes leszel racionálisan mérlegelni.

OLVASS TOVÁBB!

KÖZÉRZET

Tévhitek a női mellről - Avagy hogyan lassíthatod az öregedést?

Melleink a kor előrehaladtával egyre megereszkedettebbé válnak. Ezt az elkerülhetetlen folyamatot több tényező befolyásolja, például a dohányzás, a genetika, a drasztikus súlyvesztés, vagy az életkor. Akár már fiatal korban is elkezdődhet, de szerencsére léteznek praktikák, amik segítségével tovább megőrizhetjük feszes formájukat. Most leromboljuk a legelterjedtebb mítoszokat, és hasznos tanácsokkal gazdagodva vehetjük fel a harcot a lógó mellek ellen.

SZÓRAKOZÁSEzt a 11 szót szinte kivétel nélkül, mindenki rosszul írja le – Még te is?

Egyeseknek zsigerből megy a helyesírás, mert odafigyeltek rá az iskolában, sokat olvasnak, kötődik a szakmájukhoz vagy egyszerűen csak jó képességekkel vannak megáldva. Annyi bizonyos, hogy a helyesírás tanulható. Ám ha nem mostanában vetted elő a nyelvtanleckét a gyermekeddel, akkor érdemes kicsit megtornáztatni az elmédet. Te hogy írnád a következő 11 szót?

EZOTÉRIAVálassz egy angyali kiscicát, hogy megtudd, milyen törvények szerint éled az életedet

Ha érdekel az angyali világ, és hiszel a létezésükben, akkor minden bizonnyal befogadod a segítségüket, figyeled az általuk küldött jeleket. Időnként azonban az angyalok a természeten keresztül üzennek, és bármilyen furcsán hangzik, a közvetítő ebben az esetben egy kiscica is lehet. Miért? Mert a cicák a saját törvényeik szerint élnek.

SZÉPSÉG

A 30 napos frizura kihívás - Hogyan lehet hosszabb és dúsabb a hajad mindössze 30 nap alatt?

Mindenki szeretne fényesebb, dúsabb és hosszabb hajat, hiszen a haj öltöztet, befolyásolja arcunk megjelenését. A haj egy év alatt 12-15 centimétert nő - a szervezet második leggyorsabban növekvő szövete. Mégis, mindannyiunknak szembe kell néznie bizonyos hajproblémákkal. Most megtudhatod, hogy melyek a legjobb módszerek a haj erősítésére és a növekedés serkentésére.

KÖZÉRZET12 dolog, ami a testeddel történik, ha minden nap fogyasztasz halolajat

A halálesetek egyharmada szív- és érrendszeri betegedésekhez köthető. Az orosz lakosság nagy része azonban soha nem hallott a szívvel kapcsolatos problémákról. A titok egy olyan termék, amelyről mindenki hallott már, méghozzá a halolaj. A halolaj pótolhatatlan zsírsavakat tartalmaz, mint például az omega-3 és az omega-6, melyek segítik a szívünket egészséges állapotban tartani.

EZOTÉRIAMit kell tenned annak érdekében, hogy meggyógyuljon a lelked? – Húzz egy lapot, és Pio Atya elárulja

Pio Atya egy rendkívül különleges ember volt, aki hosszú éveken keresztül viselte magán a stigmákat. Amíg élt, rengeteg csodát tett, gyógyított, és az is előfordult, hogy egyszerre két helyen jelent meg. Valósággal olvasott az emberekben, pedig nem ismerte őket. Ha valaki, hát ő biztosan tudja, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy végre kigyógyulj a testi vagy lelki bajodból!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL