Hozzávalók
- 2 tojás
- 1 csésze natúr joghurt
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- 1 csésze liszt
- 1/2 teáskanál só
- 250 g kemény sajt
- 200 g kolbász vagy sonka
- zöldségek ízlés szerint
Elkészítés
Keverd össze a tojásokat a sóval, add hozzá a szódabikarbónát és a joghurtot, majd hagyd a keveréket néhány percig állni. Ezt követően tedd bele a lisztet, és alaposan keverd össze. A sajtot reszeld le, vágd apróra zöldeket, szeleteld fel a kolbászt, vagy a sonkát, add az egészet a tésztához és jól dolgozd össze. Kend ki a tepsit vajjal, szórd meg zsemlemorzsával, hogy a tészta ne ragadjon le, majd egyenletesen oszlasd el benne a tésztát. Süsd 200 fokon, kb. 25 percet.
OLVASS TOVÁBB!
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Mennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
GASZTROLaktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK