Hozzávalók
- 2 tojás
- 1 csésze natúr joghurt
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- 1 csésze liszt
- 1/2 teáskanál só
- 250 g kemény sajt
- 200 g kolbász vagy sonka
- zöldségek ízlés szerint
Elkészítés
Keverd össze a tojásokat a sóval, add hozzá a szódabikarbónát és a joghurtot, majd hagyd a keveréket néhány percig állni. Ezt követően tedd bele a lisztet, és alaposan keverd össze. A sajtot reszeld le, vágd apróra zöldeket, szeleteld fel a kolbászt, vagy a sonkát, add az egészet a tésztához és jól dolgozd össze. Kend ki a tepsit vajjal, szórd meg zsemlemorzsával, hogy a tészta ne ragadjon le, majd egyenletesen oszlasd el benne a tésztát. Süsd 200 fokon, kb. 25 percet.
OLVASS TOVÁBB!
Méz a bőrápolási rutinban
Több tudományos bizonyíték is alátámasztja a méz bőrre gyakorolt hatásának előnyeit....
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK