Hozzávalók
- 2 tojás
- 1 csésze natúr joghurt
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- 1 csésze liszt
- 1/2 teáskanál só
- 250 g kemény sajt
- 200 g kolbász vagy sonka
- zöldségek ízlés szerint
Elkészítés
Keverd össze a tojásokat a sóval, add hozzá a szódabikarbónát és a joghurtot, majd hagyd a keveréket néhány percig állni. Ezt követően tedd bele a lisztet, és alaposan keverd össze. A sajtot reszeld le, vágd apróra zöldeket, szeleteld fel a kolbászt, vagy a sonkát, add az egészet a tésztához és jól dolgozd össze. Kend ki a tepsit vajjal, szórd meg zsemlemorzsával, hogy a tészta ne ragadjon le, majd egyenletesen oszlasd el benne a tésztát. Süsd 200 fokon, kb. 25 percet.
OLVASS TOVÁBB!
12 gyakori hiba a konyhában, ami a legjobb receptet is tönkreteheti
Éppen valami finomságot főzöl, és szigorúan követed a receptben leírt arányokat… ám a végeredmény olyan messze van a várakozásaid...
GASZTRO5 egyszerű és gyors mennyei édesség - Liszt nélkül készül
Néha legyőzhetetlen vágyat érzünk, hogy behabzsolhassunk valami finomságot, de felmerül a kérdés: mi lesz a vonalainkkal? Most azonban o...
GASZTRO10 hiba, amit a vacsora készítésénél elkövetsz
Vacsorafőzés közben sokszor Jamie Olivernek érezzük magunkat, pedig néha pont a nagy sürgés-forgás közepette feledkezünk meg néhány ...
5 mennyei csokoládés desszert, mely 10 perc alatt elkészül
Szerintünk nincs is olyan ember, aki ne szeretné a csokoládés süteményeket, desszerteket. Ám azt kevesen tudják, hogy van néhány finoms...
GASZTROA legfinomabb banános sütik - szerintünk!
Hideg időben nagy szolgálatot tehet a banán, mely a sportolók és a tanulók méltán kedvelt étke. Hogy miért, azt megtudhatod cikkünkbő...
GASZTRO10 felbecsülhetetlen értékű főző trükk, amit csak kevesen ismernek - Könnyítsd meg a dolgodat!
Összegyűjtöttünk néhány ételkészítéssel, takarítással és szervezéssel kapcsolatos konyhai trükköt, amiknek egészen biztosan nagy...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK