Hozzávalók
- 2-3 csésze liszt
- 200 g margarin
- 1/2 csésze cukor
- csipet só
- 1 citrom reszelt héja
- 4 tojás
- 100 g keményítő
- csipet sütőpor vagy szódabikarbóna
- 4 evőkanál tejföl
- 500 g fagyasztott magozott cseresznye
Elkészítés
A margarint a cukorral keverd habosra, add hozzá a sót, a reszelt citromhéjat és a tojást. Keverd jól össze, majd tedd bele a lisztet, a keményítőt és a sütőport, végül a tejfölt. Tegyél a tepsibe sütőpapírt, vagy vajazd ki, és szórd meg zsemlemorzsával, így nem ragad le. Oszlasd el rajta egyenletesen a tésztát, dobáld rá a cseresznyét, és 200 fokon süsd kb. 50 percen keresztül.
OLVASS TOVÁBB!
Visszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
Miért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK