Elválasztás Hava

A Karmos lelke az Elválasztás Havában


Az anya elzavarja magától előző évi bocsait, érezvén, hogy már újra vemhes.

„Szívben a vér két cseppre oszlik”


Jellemzők: finom, gyengéd, érzékeny, ösztönös, változó hangulatú, alkalmazkodó, félénk, nyughatatlan, messze vágyó, önátadó, dolgos, szolgálatkész, képzelőerős, befolyásolható, résztvevő, álmodozó, hiú, szeszélyes, következetlen, tétova, szemérmes.

Ebben a ciklusban született gyermek számára terhes a túlzott szülői gondoskodás. Hamar megáll a saját lábán, ugyanakkor hetven évesen is képes megsiratni évtizedek óta halott szüleit, szegény árvaként sajnálva önmagát. Gyermekeit önállóságra neveli.

Hajlamos gyakori önvizsgálatra, ilyenkor többrétű lelket fedez fel magában, kétségek gyötrik ösztönös döntéseinek helyessége felől. Az új jobban vonzza a réginél. Kidobja a nagyszülők antik bútorait, kétévente, ha nem gyakrabban kocsit cserél (ha megteheti), ugyanúgy, mint élettársat. Haja színét szívesen változtatja. Kedveli a diszharmóniát. A válság az igazi életközege, a kritikus helyzetekben ő állja meg legjobban a helyét. Ha kertje van, haszonnövényei mellett nem tűri a gazt, gyakran gyomlál. A tojást ő töri fel a legügyesebben, hogy a fehérjét és a sárgáját külön válassza. A jó és rossz közötti különbséget nagyon érzi, de a kellemeset se keveri össze a hasznossal. Ha választás elé kerül, neki fáj a legjobban.


Vissza a jegyekhez és hónapokhoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL