1

 

Az emberek 35%-ába tartozol, akik ezt a képet választották. Szerencsés vagy, mert jellemző rád az intuitív gondolkodás, na de mit is jelent ez? Főleg az ösztöneidre és a megérzéseidre hallgatsz, ezek határoznak meg leginkább, és erre te egyébként igazán büszke is vagy. Tökéletes tudod azt, hogy mikor kell cselekedni, mi lesz éppen a helyes döntés, és mindezt akkor is, ha nagy tétje van az adott döntésnek az életedben! Soha nem riadsz vissza, és ez a hozzáállás a sikered titka.

Amikor reggel felébredsz, mindig úgy véled, hogy nem lehet puszta logikával megmagyarázni a világban zajló eseményeket. Szeretsz sodródni az árral, és kiélvezni az életet úgy, ahogy van. Nem akarsz mindig tudatos döntéseket hozni. Ami igazán jellemző rád, az az őszinteség, valószínűleg akadnak ebből olykor problémáid, de ebből nem engedsz. Te is tudod, hogy egy probléma felmerülése esetén a szív és az agy dönt. Bizony, te leginkább az elsőre, azaz a szívedre, a megérzéseidre támaszkodsz. Nagyon szeretnek a körülötted lévő emberek és ragaszkodnak hozzád, emellett te is értékeled a baráti kapcsolataid és ápolod őket. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL