Szerencsekerék

 

A Szerencsekerék lapja az élet körforgását szimbolizálja: az életet, a halált, és az újjászületést. Olyan személyiség vagy, aki nyíltan fogadja életében a változásokat, az örömöt és a bánatot egyaránt. A Sors akaratát minden helyzetben hajlandó vagy elfogadni, még akkor is, ha valamin nagyon szeretnél változtatni. Ezáltal sokkal nagyobb dolgok történnek az életedben, mint átlagosan a többi embernek.

A 2017-es éved: Valami nagy dolog van készülőben, és minden esély meg van rá, hogy nem lesz irányításod felette. 2017-ben tehát még jobban kell hinned a Sorsban, és el kell fogadnod mindent, amit ad számodra, de vigasztaljon a tudat, hogy már nem jársz messze a boldogságtól, hamarosan megtalálod a saját utadat. Hatalmas dolgok, és nagy változások várnak rád 2017-ben, és bár igencsak intenzív időszakot fogsz átélni, hamarosan elérkezik számodra a pihenőidő is.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL