UTAZÁS

A 8 legveszélyesebb vasútvonal a világon - Vajon ki mernéd próbálni?

Az emberek egy része szívesebben kocsikázik, semmint vonattal közlekedjen. A vonatút azonban kevésbé fárasztó, hiszen nem kell a vezetésre koncentrálni, miközben nyugodtan megcsodálhatod a körülötted lévő csodálatos tájat. A statisztikák is azt bizonyítják, hogy a vasúti közlekedés az egyik legbiztonságosabb. Ám vannak olyan helyek a világon, ahol igazán veszélyes vonattal utazni.

Vonatozni alapvetően egyszerű és viszonylag olcsó. Kényelmes és nagyobb tárgyak, valamint áruk szállítására is alkalmas. Vannak azonban olyan vasútvonalak, amelyek egészen veszélyesek! Érdemes megismerned tehát az alábbi vasútvonalakat, mert van közöttük néhány igencsak elképesztő!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

4.  White Pass és Yukon vasút, Alaszka

A Yukon vasútvonal Alaszkában, a kanadai Klondike-ban épült, és egészen 26 hónapig tartott, 1900-ban fejeződött be. Ez a vasútvonal volt az aranybányászatban a legjelentősebb útvonal, ám 1982-ben lezárták a bányaipar visszaszorulása miatt. Néhány évvel később, 1988-ban ismét megnyílt, így a turisták is közlekedhettek rajta. Skagway-ból indul, és a híres vasútállomáshoz, Carcrosshoz vezet, és amelynek hossza 67 km. Az utazás során elképesztően meredek sziklákat, szakadékokat, folyókat és tavakat csodálhatsz meg.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL