UTAZÁS

A 8 legveszélyesebb vasútvonal a világon - Vajon ki mernéd próbálni?

Az emberek egy része szívesebben kocsikázik, semmint vonattal közlekedjen. A vonatút azonban kevésbé fárasztó, hiszen nem kell a vezetésre koncentrálni, miközben nyugodtan megcsodálhatod a körülötted lévő csodálatos tájat. A statisztikák is azt bizonyítják, hogy a vasúti közlekedés az egyik legbiztonságosabb. Ám vannak olyan helyek a világon, ahol igazán veszélyes vonattal utazni.

Vonatozni alapvetően egyszerű és viszonylag olcsó. Kényelmes és nagyobb tárgyak, valamint áruk szállítására is alkalmas. Vannak azonban olyan vasútvonalak, amelyek egészen veszélyesek! Érdemes megismerned tehát az alábbi vasútvonalakat, mert van közöttük néhány igencsak elképesztő!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

3.  Vasút a „felhők felett”, Argentína

Ez a vasútvonal 217 km hosszú és az argentin várost, Saltát köti össze a Chilében található Polvorilloval. 1948-ban nyílt meg, és közel 27 évig zajlott az építkezés. Jelenleg leginkább turisztikai funkciót lát el. Maga a vonatút csaknem 16 órát vesz igénybe és 29 hídon vezet át az út, eközben 21 alagúton és 13 viadukton halad keresztül. 4200 méterrel a tengerszint fölött kanyarog és az egyik legveszélyesebb útvonal. Nem véletlenül nevezik a „felhők felett” kanyargó vasútnak. 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL