UTAZÁS

A 8 legveszélyesebb vasútvonal a világon - Vajon ki mernéd próbálni?

Az emberek egy része szívesebben kocsikázik, semmint vonattal közlekedjen. A vonatút azonban kevésbé fárasztó, hiszen nem kell a vezetésre koncentrálni, miközben nyugodtan megcsodálhatod a körülötted lévő csodálatos tájat. A statisztikák is azt bizonyítják, hogy a vasúti közlekedés az egyik legbiztonságosabb. Ám vannak olyan helyek a világon, ahol igazán veszélyes vonattal utazni.

Vonatozni alapvetően egyszerű és viszonylag olcsó. Kényelmes és nagyobb tárgyak, valamint áruk szállítására is alkalmas. Vannak azonban olyan vasútvonalak, amelyek egészen veszélyesek! Érdemes megismerned tehát az alábbi vasútvonalakat, mert van közöttük néhány igencsak elképesztő!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

2. Az Ördög Orra vasút, Ecuador

Egy kis faluban, Alausiban, Ecuadorban a Sibambe nevű részen építették ki a látványos és 14 km hosszúságú vasútvonalat. Több vasútvonal is fut itt, és olyan része is van, ahol kb. 500 méteren keresztül lejtőn halad át, szinte már-már függőleges vonalban. A mérnökök minderre persze találtak megoldást, különleges kapcsolók segítik elő az emelkedőn való haladást. Ez a vasútvonal az egyik legveszélyesebb a világon. Bizony megemelkedik az adrenalin szinted, úgyhogy csakis saját felelősségedre érdemes idelátogatni!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL