UTAZÁS

15 hotel, melyekben szellemek tanyáznak - Elmernél tölteni itt egy éjszakát?

Bizony, olykor nem csak Halloween éjszakáján kell félned, ha megszállsz egy egyébként patinás, de ismeretlen szállodában. Vannak ugyanis olyan hotelek, ahol egész évben megmagyarázhatatlan események történnek. Persze nem mindegyik történetet lehet bizonyítani, de mégis rengeteg legenda kering az alábbi hotelekről. 

Néhány történet nagyon mókás, míg mások egyenesen ijesztőek. Úgyhogy nincs más hátra, mint előre, ismerd meg a leghíresebb kísértetjárta hoteleket! 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

15. Chapman Inn

Bethelben, Maine-ben található, és igencsak kísértetjárta helyszínnek számít. Számos szellem története kapcsolódik ehhez a helyhez, beleértve Abigail Chapmant, aki William lánya volt, és aki ezt a házat építette. Egyes beszámolók szerint az itt megszálló emberek lépteket hallanak, amikor senki nincs az épületben. Hideg szél fúj a meleg szobában, felkapcsolódnak a lámpák, illetve az elektromos eszközök is maguktól bekapcsolódnak. Egy nő egyszer beszámolt arról, hogy amikor belépett a szobába, és meg akart bizonyosodni arról, van-e ott valaki, egy női hang azt súgta, „rossz szobába léptél be”.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL