UTAZÁS

15 hotel, melyekben szellemek tanyáznak - Elmernél tölteni itt egy éjszakát?

Bizony, olykor nem csak Halloween éjszakáján kell félned, ha megszállsz egy egyébként patinás, de ismeretlen szállodában. Vannak ugyanis olyan hotelek, ahol egész évben megmagyarázhatatlan események történnek. Persze nem mindegyik történetet lehet bizonyítani, de mégis rengeteg legenda kering az alábbi hotelekről. 

Néhány történet nagyon mókás, míg mások egyenesen ijesztőek. Úgyhogy nincs más hátra, mint előre, ismerd meg a leghíresebb kísértetjárta hoteleket! 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

11. Copper királynő hotel

Bisbeeben található, Arizonában, mintegy száz mérföldre, délre Tucsontól. Nagyon híres kísértetjárta szálloda, ám ha félsz, akkor érdemesebb távol maradnod, mivel az egyik leginkább kísértetjárta helyről van szó. Az egyik legenda szerint egy 30 éves prostituált, aki a harmadik emeleten dolgozott az 1930-as években, zaklatta az egyik ügyfelét. Ám a férfi elutasította a szerelmét és a nő még ma is az épületben kísért, de ez csak egy a számtalan történet közül.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL