Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Töltődj fel a lélekemelő és izgalmas őszi programok segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Kétségkívül hűvös, néha borús és esős idő van. De ez nem jelenti azt, hogy otthon kellene kuksolnod. Ilyenkor muszáj kimozdulnod, pláne akkor, ha csodálatos, hangulatos őszi idő van. Olyakor is kell a romantika, a randevú, a szórakozás a barátokkal meg a családi kikapcsolódás. Ezért összeszedtünk néhány őszi programötletet, hogy ne keljen otthon a négy falat bámulnod!

{KEPGALERIA}

Gesztenyenapok

Szereted a gesztenyét, akár enni, akár díszítés gyanánt használni? Kíváncsi vagy arra, mi mindent lehet vele kezdeni? Akkor érdemes lenne meglátogatnod valamelyik gesztenyenapot:

4. alkalommal rendik meg a Velemi Gesztenyenapokat (2018. október 13-14), ami egy gasztronómiai és hagyományőrző ünnep, illetve vásár egyben. A rendezvényen a Bikini Együttes ad koncertet.

De Ágfalván is immár 15. alkalommal rendezik meg a Gesztenyefesztivált. (2018. október 13-14), illetve a népművészeti kirakodóvásárt és kézműves foglalkozást. Gesztenyés ételekkel és süteményekkel fognak bennünket elkápráztatni. Különböző táncbemutatókkal, zenei és gyerekprogramokkal készülnek a szervezők a Vadon Lovas Club területén.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL