Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Töltődj fel a lélekemelő és izgalmas őszi programok segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Kétségkívül hűvös, néha borús és esős idő van. De ez nem jelenti azt, hogy otthon kellene kuksolnod. Ilyenkor muszáj kimozdulnod, pláne akkor, ha csodálatos, hangulatos őszi idő van. Olyakor is kell a romantika, a randevú, a szórakozás a barátokkal meg a családi kikapcsolódás. Ezért összeszedtünk néhány őszi programötletet, hogy ne keljen otthon a négy falat bámulnod!

{KEPGALERIA}

Borfesztiválok

Ha ősz, akkor bor. A szüret és a borkóstolók, borfesztiválok időszaka van. Ha ínyenc vagy csak szereted a jó bort, akkor számos kiruccanási lehetőség adódik számodra. Kösd össze a kirándulás élményét, borkóstolással!

Irány a 31. Villányi Vörösbor Fesztivál (2018. október 4 - 7.) Lesz szüreti felvonulás, utcabál, traktoros ördögárok túra, lehetőséged lesz tanulni a borászatról, vagy egy táncházban mulatni az időt. Különféle zenei programokkal és gasztroélményekkel várják a látogatókat!

Vagy mit szólnál az ország másik legkedveltebb borvidékéhez? A Tokaji Szüreti Napokon (2018. október 5-7.) lehetőséged lesz végigkóstolni az isteni tokaji borokat, miközben végig nézheted a szüreti felvonulást, és végig kóstolhatod a rád váró ételkülönlegességeket. Különböző színpadi és zenei előadásokkal kedveskednek a vendégeknek, lesz Republic, Apostol, Csepregi Éva és Végvári Ádám koncert is többek között.

De ha te Szentendre szerelmese vagy, akkor helyi Borfesztiválon (2018. szeptember 28 - 30.) van a helyed! A főtéren és a belvárosban a boré meg a jazzé lesz a főszerep. Köss szorosabb és közelebbi a barátságokat a borkülönlegességekkel és a szentendrei konyhával is!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL