SZÓRAKOZÁS

Összerántottuk a 10 legtutibb animációs filmet, ami a felnőttek is kajálnak - szerintünk

Shrek, Madagaszkár. Jégkorszak. Kung Fu panda. Igen, de hiába imádjuk őket, már lerágott csontok. Mi van még, ami ugyanilyen jó és talán jobban szórakoztatja a felnőtteket, semmint a gyerekeket? Összehoztuk neked azt a listát, amitől könnyben fogsz úszni az örömtől és hangosabban fogsz vonyítani a nevetéstől, mint egy csapatnyi óvodás. Következik a 10 legtutibb animációs film!

{KEPGALERIA}

A kis kedvencek titkos élete

Ezt minden állatfa, kutya- és macskamániás imádni fogja! Elgondolkodtál már azon, vajon mi történik akkor, amikor dolgozni mész? Csak anyi, hogy a jószágaid bulizni kezdenek. Szomszédolnak, pletykálnak, tévét néznek, Fifi megmasszíroztatja magát a keverőgéppel, a pudli keményrockot hallgat, a Hópehely meg kirámolja a hűtőt. Így rakoncátlankodnak addig, amíg haza nem érsz.
Csakhogy az egyik gazdi haza állít még egy kutyával. Az egyke számára véget ér a világ. Addig szívatják egymást, ami ki kerülnek a házból és a sintér el nem viszi a kóbornak hitt ebeket. Közben összefutnak egy lázadó állatsereggel, amit a vérnyúl vezet, és akik uralomra kívánnak törni, hogy leigázzák az emberiséget.
Aztán a többi, baromi cuki jószág, a kutyik, a cirmik, a madárkák és a tengerimalik összefognak, hogy kiszabadítsák barátaikat is megmentsék a világot…

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL