Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Mi történt a Harry Potter szereplőivel? - Így változtak meg az évek alatt!

Szerző:
Szabó Anna
Vajon mi történt a Harry Potter kicsi, cuki, szerencsétlen, kis gonosz szereplőivel? Hogyan alakult Harry, Ron és Hermione élete? Annyit elárulhatok, - de talán te is tudod, mert némelyikük karrierje csak úgy virágzik – hogy egyikkőjük sem csúszott le, hanem felnőttként is sokra vitték és sikeresen kitörtek gyerekkori szerepeikből, hogy újabb oldalukról mutatkozhassanak be.

Emma Watson (Hermione Granger)

Emma bizony a valóságban is egy kis stréber, mivel a Harry Potter befejezte után az Egyesült Államokban járt a Brown egyetemre és angol irodalmat tanult. (Mellette egy kicsit modellkedett is.) Arról nem is szólva, hogy szabadidejében az ENSZ jószolgálati nagykövete (bizonyára ez nála a való élet Mágiaügyi Minisztérium) és a nők jogaiért és a nemi egyenlőtlenségek felszámolásáért kampányol.
Emellett igen szép filmes karriert futott be, mivel a rendezők fantasztikus szereplehetőségekkel bombázzák. Hogy ne is említsem a legutóbbi filmjét a Szépség és a Szörnyeteget…
Vagy mint a Kolónia és a Hátrálás című thrillert vagy a Lopom a sztárom vígjátékot. Szóval a 27 éves lánynak igen szép felfelé ívelő karrierje van.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL