Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Mi történt a Harry Potter szereplőivel? - Így változtak meg az évek alatt!

Szerző:
Szabó Anna
Vajon mi történt a Harry Potter kicsi, cuki, szerencsétlen, kis gonosz szereplőivel? Hogyan alakult Harry, Ron és Hermione élete? Annyit elárulhatok, - de talán te is tudod, mert némelyikük karrierje csak úgy virágzik – hogy egyikkőjük sem csúszott le, hanem felnőttként is sokra vitték és sikeresen kitörtek gyerekkori szerepeikből, hogy újabb oldalukról mutatkozhassanak be.

Robert Pattinson (Cedric Diggory)

Bár Cedricként nem vihette sokra, de arról, hogy utána hogyan nőtte ki magát, szerintem nem is szorul részletezésre, hogy a kicsi jójépű fiúból, hogy lett a tinilányok bálványa, ó Edward. Neki az Alkonyat-trilógia hozta meg a nagy áttörtést, a Harry Potter csak előjáték volt. Még a People magazin is a világ legszexisebb fickójkának kiálltotta ki 2008-2009-ben és természetesen neki is volt modellkedős korszaka. 2010-ben a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta, bizonyára az Alkonyat gázsinak köszönhetően.
Mindebből kifolyólag tudhatjuk, hogy a valóságban is kavart egy ideig Kristen Stewarttal, aki egy idő után dobta őt, mert rátört a kései lázadó kor.
Színészként igen szép karriert tudhat magáénak, ott van a Bel Ami- A szépfiú, a Cosmopolis, az Emlékezz rám, Országúti bosszú, de persze főleg a romantikus, csajos filmekben csipázták őt a legjobban. És hamarosan jön a Good Time, egy bankrablásos film, ahol újra találkozhatunk vele a a képernyőn.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL