SZÓRAKOZÁS

Kár lenne kihagyni ezeket a decemberi programokat! - Tippek, hol szerezhetsz új élményeket!

Töltsd izgalmakkal telve az év utolsó és egyik legszebb hónapját! Ha még nem jött meg az ünnepi hangulatod, ezektől a programoktól szinte egészen biztos meg fog! Ne csak otthon ülve meg sütés-főzéssel és takarítással töltsd ki a napjaidat, hanem kelj útra a pároddal, családoddal vagy barátaiddal  és szerezz felejthetetlen élményt magatoknak! Mutatunk pár kikapcsolódási tippet, ahol a szabadnapodat tölthetnéd!

{KEPGALERIA}

Látogasd körbe az Adventi vásárokat!

Unod már a szokásos Vörösmarty téri vagy a Bécsi Karácsonyi vásárt? Ugye tudod, hogy ilyenkor már szinte mindenütt vannak Adventi vásárok, az ország egész területén. De még Pesten is számolhatsz Terézvárosi vagy az Óbudai Adventi vásárral, amik december elejétől egészen az ünnepekig vannak. Ha neked ez sem elég jó, akkor miért nem mész messzebb? Kuponos lehetőségekkel már szinte fillérekért látogathatsz el a Prágába, Pozsonyba vagy akár Zakopanéba?  Na jó, ha közelebbit szeretnél, akkor legalább Győrbe ugorj el, ahol állítólag csodálatos az Adventi vásár!

Vagy próbáld ki Adventi vásározás hangulatosabb változatát! Mit szólnál mondjuk az Adventi Expressz? Élményvonattal Bécsbe a Karácsonyi vásárba december 9.-én? Figyelem, ez bizony élményvonat, ha nem tűnt volna fel, tutira mesebeli hangulat vár majd ott! A vonat fedélzetén Karácsonyi Kávéház és az Orfeum kocsiban élőzenés produkció szórakoztatja az utasokat!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL