Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Kár lenne kihagyni ezeket a decemberi programokat! - Tippek, hol szerezhetsz új élményeket!

Szerző:
Szabó Anna
Töltsd izgalmakkal telve az év utolsó és egyik legszebb hónapját! Ha még nem jött meg az ünnepi hangulatod, ezektől a programoktól szinte egészen biztos meg fog! Ne csak otthon ülve meg sütés-főzéssel és takarítással töltsd ki a napjaidat, hanem kelj útra a pároddal, családoddal vagy barátaiddal  és szerezz felejthetetlen élményt magatoknak! Mutatunk pár kikapcsolódási tippet, ahol a szabadnapodat tölthetnéd!

{KEPGALERIA}

Találka a Mikulással?

Örvendeztesd meg a gyerkőcöt – vagy akár magadat egy városnézéssel – azzal, hogy elkapod a Mikulást! Egész decemberben úton lesz. 3-án Siófokon, 6-án Hajdúszoboszlón, 8-án a Campona Játszóházában, 6-10-ig Ózdon (mert ugye a Mikulásnak nem akadály a tér-idő kontinuum törvényeinek áthágása) és még számos más helyen is megtalálhatod! Sőt, ha városnézés helyett inkább kirándulnátok, most 2-án a Gaja-völgyben és a Mátrában, a Kékesen is találkozhattok vele és krampuszaival a Mikulás túra keretei között.

Illetve a Mikulás ellátogat a Szemlő-hegyi-barlangba is eleseje és 4 között, ahol szarvasok vontatta szán helyett kötélen ereszkedik le a barlangban, és névre szóló ajándékokat ad a gyerekeknek.

Ha ez sem győzött meg, akkor talán az, hogy Nagykarácsonyon, Mikulásfalván már most elérhető a Mikulás egészen Karácsonyig, ahol játszóházzal várja a kicsiket, de még a nagyoknak is elegendő szórakozási lehetőséget biztosítanak!

Mi az, jobban mondva ki az, ami még ezt is überelheti? Mondjuk az igazi Mikulás! Az igazi finn Mikulás, Joulupukki,  decemberben már 16. alkalommal érkezik Magyarországra. Rovaniemiből, a messzi lappföldi városból repül hozzánk a Finnair járatával a Liszt Ferenc reptérre 2017. december 1-jén 11 óra körül. Hatnapos itt-tartózkodása alatt a Joulupukki több városba is ellátogat, így hozva el a Karácsony üzenetét kicsiknek és nagyoknak. Tiszteletét teszi Budapesten a Vörösmarty téren, Veszprémben és Ajkán, de még Ljubljana városában, úgyhogy érdemes a nyomába szegődni!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL