SZÓRAKOZÁS

Hová jutottak a Rém Rendes család szereplői? - Tudnod kell, hiszen te is nézted!

Legalábbis igen nagy az esélye, hiszen a 90-es években az egyik legnépszerűbb sorozat volt és a mai napig annak számít, elvégre még mindig visszaköszön a tévé képernyőjéről Al és Peggy Bundy meg a többiek. De idestova eltelt 30 év az első rész megjelenése óta. Vajon mi lett azóta a színészekkel és mennyit változtak? 

Még 1987-ben adták le sorozat első részét, és már akkor is nagy durranás volt az amerikai családi életet kifigurázó sorozat. Biztos sokakban támad nosztalgikus érzés, ha meghallják Frank Sinatra - Love and Marriage című számát, és eszükbe jut mennyit nevettek a Rém rendes családon… 

Lássuk, hogy így 30 év eltelt után mi is történt a szereplőkkel és hogyan néznek ki most!

{KEPGALERIA}

Amanda Bearse- Marcy D'Arcy illetve Marcy Rhoades

A sorozat után színészként már nem sok sorozatban vagy filmben tűnt fel, egyedül, amit érdemes megemlíteni, az az Emellett a Frászkarika című, 1985-ös horrorfilm. Inkább rendezőként tevékenykedett  és a mai napig is ebben leli örömét. Egy kis érdekesség: a sorozatból is 30 részt ő igazgatott. A napjainkban 59 éves színésznő egyébként 1993 óta nyíltan vállalja leszbikusságát, - amire Al annyiszor célozgatott a sorozatban, pedig egyszer még Zorró gatyájában is hagyta a gyűrűjét - és jelenleg Los Angelesben él nevelt lányával és házastársával. Továbbá főleg a Logo nevű, elsősorban melegeket célzó tévécsatorna számára rendez.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL