Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÓRAKOZÁS

Hogyan alakult a Szívek szállodája szereplőinek sorsa mostanáig?

Szerző:
Szabó Anna
Imádtuk őket. A szájukat befogni képtelen kávéimádó Gilmore lányokat, akik örökösen poénkodtak és egy percig sem unatkoztak. Ugyanakkor velük szomorkodtunk, mikor balul sültek el a szerelmi ügyeik. Sokan izgultunk Lorelai és a morcos Luke szerelmi viszonyán és hálát adtunk, hogy a régi sorozat végére ismét egymásra találtak. De vajon mi minden történt velük az elmúlt években, mire újra találkozhattunk velük tavaly a négy új részben?

{KEPGALERIA}

Lorelai Gilmore – Lauren Graham

Kis érdekesség, hogy az idén 50 éves Hawaii születésű, ír, angol, skót felmenőkkel rendelkező színésznő eredetileg zsoké szeretett volna lenni, de túl magas volt hozzá. Hála az égnek!

A Szívek szállodája után nem mondhatnánk, hogy tovább ívelt felfelé a karrierje. Ő bizony mindig Lorelai Gilmore marad. A sorozat alatt szerepelt az Édes Novemberben, a Tapló Télapóban és a Gorilla bácsiban is. A sorozat után pedig az Evan, a minden6ó és A mindenttudó című filmekben tűnt fel, illetve a Vásott szülők sorozatban, ahol hasonló a karaktere Lorelai Golmore-hoz. A sorozat forgatása során ismerkedett meg Peter Krause-al és azóta boldog párkapcsolatban élnek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL